2008-05-23

På tal på lite väl hårt?


Vill bestämt hävda att Malmö är en annan klubb i sverige och då kan jag ha svårt att se M Johansson där. Kan kanske varit hårt och omoget att skriva Judas men frågan är om M Plûss säljer sin kropp för pengar?

9 kommentarer:

  1. Haha! Där fick jag så jag teg... Men det var faktiskt en chock också. Inga spekulationer innan, utan pang-boom! Och därav vissa onödiga kraftuttryck. Jag tror inte Plüss säljer sin kropp för pengar.

    Men man vet faktiskt aldrig säkert.

    SvaraRadera
  2. http://static.pici.se/pictures/jDJcgJVRD.jpg

    Finn ett fel på den här bilden på Matte!!!

    SvaraRadera
  3. Ville frölunda verkligen ha kvar honom då? Efter en bra debutsäsongen har han ju gått från klarhet till klarhet i hur en spelare kan underprestera. Det är bra för Frölunda att han drar. Spela in Lars Eller på riktigt i laget istället.

    Tack för Holmqvist förresten. Skönt att se att ni wastear en sådan talang så att DIF kan få en slagkraftig 1a line igen när Bengan lämnar.

    Nu återstår det bara att se om bröderna Tjärnqvist väljer DIF eller Rögle. Vore nästan kul att se dem i Rögle. Tänk er ett backpar med Kenny och D. Tjärnqvist i elitseriens sämsta lag nästa säsong. De skulle nog hålla kvar laget i elitserien själva.

    SvaraRadera
  4. Höhö. Duschat kallt Pelle?

    SvaraRadera
  5. sudden:

    Jag tror definitivt de ville ha kvar honom. Det finns helt klart stor potential och han har generellt en hög lägsta nivå. Plus att tiden tickar iväg för att värva en ny forward eftersom de kommer att fega med Lars Eller och inte låta honom ta ordentlig plats. Typ.

    Holmqvist is all yours. Skönt att bli av med psykfallet. Men det är klart som fan att han kommer att spela så mycket bättre i Djurgården än i Gbg.

    Jag tror Kenny ensam kan hålla kvar Rögle, han är verkligen äckligt bra. Demén-Willaume är nästa års Fabian/Tjock-Micke/Dick/Bengan/Linus eller annan ES-spelare som fick sitt genombrott förra säsongen. Eller "genombrott" ska man kanske skriva.

    SvaraRadera
  6. Demén-Willaume.. Ännu en av alla dessa talanger som aldrig fick chansen i Frölunda. Kan säkert bli en fullgod Elitseriespelare. Jag vet inte om han kommer att blomma ut nästa år. Men han lär ju få speltid i Rögle i alla fall och vara väl rustad för stordåd när en större klubb rycker i honom. Jag antar att Frölunda har bränt sina chanser där..

    Ja, det vore ganska typiskt frölunda. Vad hände med tiden då de hade ett gäng 18åringar som spelade skiten ur hockeysverige? Det var ju på det sättet ni vann era guld, varför bryta ett koncept som fungerar..? Bengt-Åke Jr skulle nog fått sin beskärda speltid i vilket Elitserielag som helst, men Frölunda ville bara ge tid i en 4efemma? snålt gjort..

    Det verkar som att DIF håller den sista backplatsen uppe åt Tjärna eller Ossi. Tråkiga backar... Tänk om båda inte får NHLkontrakt. Skapligt svårt val att göra då..

    Har ni sett att Tomas Lundström håller på att få ihop det med Bjurman i hans blogg förresten? :D

    SvaraRadera
  7. sudden:

    Nog tycker jag det är lite orättvist att säga att Frölunda inte spelar in sina kids/junisar. Förra säsongen fick Lars Eller, Philip Larsen, Joakim Andersson och Erik Karlsson speltid. Lägg också till Gistedt och Pettersson som är fostrade i klubben och fortfarande unga (en parantes i parantesen; Joel måste ha världens bästa agent som grejade en kontrakt till honom efter förra säsongen...).

    Båge Jr är ju ljusår från speltid i en Elitserieklubb. Det är inte för inte som han gick till Allsvenskan i stället.

    Det sägs att Frölunda rycker i Ossi förresten. Hoppas, hoppas, hoppas...

    SvaraRadera
  8. Det är ju skillnad på att få sitta på bänken och faktiskt lira. När Tolsa och J.Lundqvist malde ner motståndet fick de ju åtminstone 10-15 min per match. Iof kanske de helt enkelt är bättre än dagens talanger.

    Jag tycker lite synd om Gistedt ändå. Om Frölunda hade satsat på honom och matchat honom lite hårdare hade han garanterat utvecklats lite mer också. Han var ju i samma klass som D. Larsson i juniorligorna. Jag tror helt klart att han kan bli något i framtiden. Men han kanske måste dra från Frölunda då också.

    Jag tror att Ossi stannar i Stockholm för staden och närheten till Helsingfors skull om han spelar i Sverige. Det var ju därför han kom till DIF från början. Det var andra klubbar som ryckte i honom då också. Vet inte om Frölunda var med i racet iof. Däremot tror jag att han kommer att kirra ett NHLkontrakt.

    Jag menar, han är ju en Douglas Murray fast ärlig, bättre tacklare och har lite fart under grillorna. Om psykot Murray kan spela i NHL så kan Ossi det också.

    SvaraRadera
  9. Nu följde jag inte finnarna skitnoga under VM, men Ossi var väl inte den som det gick bäst för direkt. Är nog inte helt säker på att han spelat till sig ett NHL-kontrakt. Trots att han spelar i DIF så hoppas jag att han blir klar i elitserien. Det behövs mer av den spelartypen i Sverige - någon gång måste vi väl inse att hockey är ett fysiskt spel. Inte fult, utan fysiskt.

    SvaraRadera