2008-06-16

Tio små Hv-pojkar

Det börjar bli smått komiskt. Hv71tappar nu också Jämtin. Vilket är helt underbart eftersom han är i särklass det största irritationsmomentet i hela Elitserien. Hoppas Sean Avery visar var skåpet ska stå i New York.

Men man tycker nästan synd om Hv71. Ledin, Åkerman, Ward, Kauppila är borta och Thörnberg och Liv kanske också drar. Det kommer ju aaaaaldri' att gå. Och för att täcka upp de gamla spelarna har Hv71 sajnat..... Yared Hagos! Ja, han är ju jättebra.

En sak är säker i alla fall. Det kommer inte att bli lika många fajter i Elitserien kommande säsong med Ledin, Ward, Jämtin och Niemi (och säkert nån mer grinig som jag har glömt) utspridda över jordklotet. Lite trist allt.

5 kommentarer:

  1. Helt plötsligt känns det fantastiskt att vi har Kåberg i FBK.

    Men kom igen, Jämtin i Rangers, han kommer ju inte ha en chans. Kan killen ens engelska? Hur ska han kunna trashtalka då?

    Nej. Vilken flopp!
    Skulle vilje se Bjurman kommentera detta.

    SvaraRadera
  2. Ward är kankse inte en förlust, så när som på att seriens största idiot försvinner. Rent hockeymässigt tillförde han HV precis ingenting av värde.

    SvaraRadera
  3. Elitserien har tappat många profiler i år. Säga vad man vill om Ledin, Jämtin och Ward. De livade upp serigen på olika sätt iaf.. Det känns som att nästa säsong inte kommer att vara särskilt rolig att titta på.

    Det är spännande att se hur många hyllar Murray och samtidigt säger att Ward är en vettvilling som inte ska få spela hockey. Det är samma spelartyp, olika nationalitet. Mycket roligt det där..

    SvaraRadera
  4. Ward och D Murray samma speltyp? Tillåt mig att småle, Ward är ju helt värdelös utöver det spel jag iofs uppskattar- openicehits och cheapshots.

    SvaraRadera
  5. Mjo, Ward är möjligtvis en sämre spelare än Murray, men det är fortfarande samma spelartyp. Farliga tacklingar, noll respekt för motståndaren och en allmänt störig framtoning både på isen och i media.

    Iof visade ju Murray prov på stor feghet när han var totalt osynlig mot de stora lagen i VM. Jag har aldrig sett Ward vika ner sig i någon match. Murray vågade ju dock tackla bort en 160cm lång ryss och sedan gå ut i media och säga att han hoppades på att han inte skulle kunna spela mer i VM. Cred för det, jävla stolpskott till djurgårdare..

    SvaraRadera