2008-08-12

Dags för lite nya regler


Vissa av ishockeyns regler är lite som skateboard, alltså flugor. Ena säsongen får du inte lägga ut pucken över plexiglaset med backhand eller nicka pucken utan att du får göra ett besök hos Linus pappa i två minuter.

Vilka nya regler bord införas tycker ni? Allt för att göra hockeyn roligare att kolla på.

Mitt förslag: 
Bort med målvaktens plock och stöt och in med "bandysvampar" på händerna istället, då jävlar skulle vi få se på mål i alla fall.

***

Ja, sen så skulle man ju kunna göra som i NHL. Alltså att ta utvisning när det är utvisning, utan att för den delen låta det tuffa spelet bli lidande.

Av: Jacob

6 kommentarer:

  1. Ta bort alla regler. Spela 60 minuter och kolla vem som har gjort mest mål.

    SvaraRadera
  2. Men hur vet man om det är mål om det inte finns några regler?

    SvaraRadera
  3. Moget Jacob, moget.

    Släpp tekningarna helt fria, man får göra precis vad som helts precis när pucken släpps. sen skulle domarna våga släppa pucken lite mer direkt än idag, då skulle det bli mer mål än bandyhansken, som förvrigt ser ut att kunna skapa en del sköna blåmärken i nävarna om man ska stoppa puck med dom.

    SvaraRadera
  4. Nu har inte jag nån koll på bandy, men har de på fullaste allvar sådana "handskar"? Ser ju... skumt ut.

    Linus idé är ganska intressant för övrigt.

    SvaraRadera
  5. Mats, som gammal bandymålvakt kan jag intyga att svamphandskarna är de bästa som finns på marknaden. När jag var ung försökte de införa en massa andra tunnare handskar men det ledde bara till att 95 % av alla banymålvakter från ålder 10 och uppåt fick steloperera x antal brutna fingrar.

    Svamphandskarna håller alltid måttet, även om det var ett jävla meck att få på dem efter att man kastat ut bolljäveln till motståndarlaget (vilket hände mig ofta)

    SvaraRadera