2008-08-23

Skönt med supportrar som inte bara snackar

Ett av kommande säsongs mest spännande lag återfinns i division 4 västa Stockholm – Bajen Fans Ishockeyförening. Kul att se supportrar som tar saken i egna händer och stå upp för något man verkligen älskar. Hockey och Bajen.

”Bajen Fans Ishockeyförening bildades våren 2008. Bakgrunden till bildandet var att Hammarby IF Ishockeyförening försatts i konkurs för att övergå i Nacka Hockey med tanken att Nacka Hockey ska/skulle träda in i Hammarby IF. Processen drog ut på tiden och pågår fortfarande, och för att inte hockeyn bland Bajensupportrarna under säsongen 2008/2009 skulle vara icke existerande, så beslöt sig supportrar från Bamsingarna och Bajen Fans för att starta upp en ny förening - Bajen Fans Ishockeyförening. Framtiden står inte helt utstakad än, men Bajen Fans Ishockeyförening innebär - oavsett vilken väg som framtiden tar - vägen in i framtiden för hockeyn i Bajengemenskapen.”

Dessutom finns det rykten som säger att Mariusz Czerkawski ska spela i klubben som ska tränas av Tommy Boustedt. Stabilt nyförvärv för en division 4-klubb i så fall.

Av: Jacob

2 kommentarer: