2008-09-26

Imorgon bär det av!

Imorgon kommer två tredjedelar av Örebroredaktionen bege sig mot vackra underbara Karlstad för att avnjuta en riktigt fin hockeyrysare i ett halvfullt LLA. Där vi möter upp Karlstadsredaktionen. 75% närvaro och en snittpromille på 1,5. Till vår hjälp på läktaren så kommer Hammarö HC team 79 tyngste back att finnas.

Synd att gubbarna (ja det är bara män i stort sett som jobbar med hockey, plus några alibin) på marknadsavdelningen hos FBK inte riktigt lyckats förmedla till värmläningarna att hårt jobb och stort hjärta innebär. Pay up! Pack och pöbel vi behöver biljettintäkter!

Imorgon Totto, kommer du att höra om du gör en indianare, bara så att du vet.

Något speciellt ni undrar över så är det bara att skriva en fråga i kommentatorsfältet annars så syns vi i baren innan match, i båda periodpauserna och på stan efter match.

Hur som haver Mats har lovat att vi från LLA tar denna bilen in till stan vid FBK vinst. Lånat bilden från DIF´s hemsida som än en gång visar att hockey är roligt.


Av: Linus

2 kommentarer:

  1. Kommer att känns bra att ha en gammal tung back bredvid sig på läktarn!

    SvaraRadera
  2. Den där bilden är fan det bästa jag har sett sen youtubeklippet med några fjortisar som åker runt i en pimpad saab och spelar Tore Skogmanlåtar på högsta volym..

    Färjestadsbönder/raggare måste vara det bästa hockeysverige har att erbjuda..

    SvaraRadera