2008-09-15

Skandal - Period 2

Jaja, underläge och alldeles för mycket utvisningar. Känns ändå ok, då spelet har fart och fläkt samt att Frölunda har haft några riktigt vassa anfall. Erik Karlsson assist till Ellers mål är helt galen. Mera sådant, tack.

Snart är det dags för period två, men först ett av flera miljoner reportage om Frölundas organisation och värvningar.

Update: Skräll. Holmqvist ut igen.

Update #2: Linus lugnar mig och säger att Frölunda vinner det här. Om inte annat för att Linus har bettat friskt på Frölunda.

Update #3: Det är inte Trygg-Hansa på polokragen. "Det är nåt annat jävla skitföretag" säger Linus. Själv grämer jag mig över ytterligare ett boxplay. Skitliv.

Update #4: Jag drar och köper korv eller nåt. Linus har nu förlorat alla sina pengar på grund av att han trodde det var omöjligt att Honken skulle släppa in fyra mål.

Update #5: För cirka tio minuter sedan sa vi; Sätt in Pettersson mera. Och vips så gör han mål. Hur svårt är det att coacha hockeylag?

Update #6: Tidtagaruret står på 16:27, när DJ:n i Jönköping spelar den där guldlåten med Nick Borgen. Moget.

Update #7: Sophinken utbytt mot sin vilja. Han blev ganska lack. Imorgon kan vi läsa: "Chock-bytet i premiären!"

Av: Mats (?)