2008-09-22

Uppsnack #3

Kvällens matcher är tre till antalet. Och här har ni tre toksäkra tips. Obs! Glöm inte att skicka de sedvanliga 10 % av Oddsetvinsten till oss. Reklamen på en ismaskin i Elitserien närmar sig med stormsteg.

Timrå IK - Frölunda HC
Frölunda har bara vunnit tre av de tio senaste mötena med Timrå eller något i den stilen. Något som förövrigt börjar gälla de flesta lagen vad det gäller Frölunda. Men idag får Ari stå (hoppas jag), gnetar på bra och får med sig resten av laget. Fröunda fortsätter dock med att undvika göra för mycket mål och Riku Hahl förblir osynlig. Och Nubben får stampa takten till nidvisor i E.ON Arena. Tojt kommer det bli och Frölunda kommer vara så nöjda i bussen hem med en pinne i bagaget.
Tips: X

Skellefteå AIK - Linköping HC
Linköping fortsätter med att ta ytterligare en vinst borta. Dom där tjeckerna var väl ganska ok ändå får man väl säga.
Tips: 2

Färjestads BK - Luleå HF
Äh, det här vinner ju FBK utan några större problem. Hemmais och revanschsugna. Den tunnhårige är petad och FBK:s forum får äntligen skrika "SM-guld". Wallin och den beryktade "Magic-Mike" kommer ha lekstuga med de norrländska backarna, samt att ett gäng PP-mål kommer att dunkas in. Målfest utlovas.
Tips: 1

Av: Mats

3 kommentarer:

  1. Timrå IK - Frölunda HC
    5-1
    Skellefteå AIK - Linköping HC
    2-5
    Färjestads BK - Luleå HF
    6-2 alternativt 2-0 i tom kasse,,,återkommer men den

    SvaraRadera
  2. Jag svek mitt egna tips lite och spelade:

    Timrå - Frölunda: exakt fem mål
    Skellefteå - LHC: Under fem mål
    FBK - Luleå: Över fem mål.

    Totalodds: 15,07

    Som att stjäla godis från ett barn.

    SvaraRadera
  3. haha. Så jävla gött när man är stensäker innan sen är man alltid helt rökt.

    Vill ni ha ett bra tips däremot så säger jag spela tvåa på lördag, Fbk- Frölunda. Det är då indianerna hittar sitt spel medans Åslund och Micke Johanson forfarande snurrar i sarghörnen som om Crippe skulle vara deras stora mentor i livet

    SvaraRadera