2008-10-18

Serieledarna på besök i LLA, 4

2.18, så lång tid tog det i andra perioden för Färjestad att koppla greppet om den här matchen, då hade 1-0 blivit 3-0. Mycket tack vare ett lamt Brynäs, speciellt när Marcus Johansson gör FBK:s tredje på en retur han inte ska få komma åt.
* * * * *
Jag imponeras av Färjestads box play där Lee Goren får mycket speltid, speltid som han förvaltar väl, speciellt när han spelar tillsammans med Wallin.
* * * * *
Ari Vallin har utgått med en hjärnskakning och FBK går nu runt på fem backar. Något som Malmös supportrar nog suckar åt, det var ju tal om en utlånging från FBK till MIF. Framförallt var det Johan Motin som var på tapeten. Det känns långt borta nu.
* * * * *
Kåberg fortsätter att vara het. Han fick en fin utskällning av domaren efter att ha tryckt upp handsken i ansiktet på Markström. Till Kåbergs försvar så hade han fått några fina slag över vaden från Brynäskeeperns spade.
* * * * *
Ska bli spännande och se hur lagen agerar i tredje. Om Brynäs samlar kraft och om Färjestad slappnar av. I sånna fall kan det bli spännande. Får nästan hoppas på det.

Av: Jacob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar