2008-10-30

Uppsnack #23

Torsdag. Full jävla omgång. Men framför allt så kommer Djurgården på besök i LLA. Kaffe och vetelängd hos Linus har utlovats och jag skulle tippa på att det kommer att hända en hel del på bloggen under dagen och kvällen med anledning av matchen.

Men det kommer att spelas några matcher till och här nedan kan ni se hur dom slutar.

Skellefteå – HV71
Nu då. Nu ska väl SAIK se till att ta över serieledningen. Men tillräckligt mycket mål från förstakedjan ikväll (fler än tre plusmål om LHC också vinner) så är saken biff. HV kommer direkt från Finland och är förmodligen rätt bakis på tax free-sprit något som självklart talar för ”norr om dalälvingarna”.
Tips: 5–1

Timrå – MODO
Länsderby eller nåt sånt. Derby? Hett möte brukar det kallas för i alla fall. Det enda jag hoppas på är att det brinner i skallen på ett gäng spelare så att matchen ballar ur och på så vis visar vägen för resten av lagen i Elitserien.
Tips: 3–3

Brynäs – Rögle
Jag ska aldrig mer tippa mot Rögle. Det funkar ju inte. Vinst, på vinst, på vinst. Och detta trots skador och en Österrikisk målvakt.
Tips: 2–4

Södertälje – Linköping
Skulle tippa på att Hannes H har tagit avhyvlingen på helt fel sätt och har därför spridit ännu mer skit i omklädningsrummet. Linköping förlorade i Champions Leauge och kommer därför vinna borta mot SSK.
Tips: 2–5

Frölunda – Luleå
Lättaste bortamatchen i år för Luleå. I alla fall om man ska tro på vad som hänt förr. Och en nollåtta måste ju vara med i tipset. Jo, Frölunda drar på sig minst ett matchstraff.
Tips: 0–8

Färjestad – Djurgården
Se föregående 15 (?) inlägg. Att tippa ett resultat nu skulle inte kännas rätt men tanke på stämningen i bloggen.

Av: Jacob

3 kommentarer:

  1. Djurgården vinner och målsnålt från FBK's sida.

    SvaraRadera
  2. Inte mer...?


    Dagens ordverifiering; strip... Passande med tanke på tipset...

    SvaraRadera
  3. Jag är ganska säker på 3-1 till FBK i tombur

    SvaraRadera