2008-11-13

Uppsnack #28

I vad som bara kan betecknas som en enda lång jävla evighet, så är det äntligen mer än ett lag som spelar i kväll. Gårdagens jippo i form av en invigning av nåt byggfusk söderut ter sig blekt när det vankas nästan full omgång. Så här slutar det, gott folk.

Luleå HF - MODO Hockey
Luleå verkar ha fått någorlunda ordning på saker och ting och MODO roar sig med att tukta sig själva i Stockholm. Med lite flyt med dagens resultat kan Luleå peta ner FBK under slutspelsstrecket, något som den hängivne luleåiten uppe i norr skriver om här.
Tips: 3-2

Södertälje SK - Rögle BK
Då det inte är Jacob som tippar i dag, så kan man spela säker etta.
Tips: 2-0

Färjestads BK - Skellefteå AIK
Måste alltså tippa förlust här, även om jag har lite svårt att tro det, men men. Skellefteå är ju bra, så omöjligt är det inte. Målsnålt as usual?
Tips: 1-2

Linköping HC - Brynäs IF
Slakt.
Tips: 8-0

Frölunda HC - Timrå IK
Tyvärr tror jag att brejket gynnar Timrå mer än Frölunda. Timrå har inte heller varit några favoritmotståndare för Frölunda på senare tid. Och så vill jag inte jinxa matchen mer än nödvändigt.
Tips: 3-3

Av: Mats

4 kommentarer:

  1. FBK förlorar ikväll. Goren får matchstraff efter att hans före detta lagkompisar påpekat för honom alla hans små fel. Perra får följa Goren in i omklädningsrummet efter att ha påpekat för domaren, på bredaste värmländska så domaren egentligen inte fattar, hur jävla dum i huvet han är.

    Då får man även hoppas på att Lule vinner, så att FBK hamnar under streckat. Då måste det ju hända något. Eller?

    SvaraRadera
  2. Frågan är väl; vad vill du ska hända egentligen? Nya spelare, sparkade spelare, sparkad stab?

    SvaraRadera
  3. Sant. Tror inte att sparka hit och dit hjälper något. Varken spelare, stab eller spelare (förutom Divis, han kan få kicken). Visst nya spelare får väl gärna komma - om dom heter Niskala i alla fall.

    Det jag vill se är fyra kedjor. Fyra kedjor som får några matcher på sig. Är det något som sammen och perra är bra på så är det att möblera om. Och det lite för ofta.

    Vad jag vill ska hända. Någon slags mental käftsmäll/amoniaksniff som gör att laget rör sig ut från sargen och skjuter på andra ställen än i magen på målvakterna...

    SvaraRadera
  4. Fel Fel Fel,,,, FBK vinner med 6-1 fullständig islossning och allt beror på att Peter Nordström är argare och bättre än någonsin. Reservation i detta fallet är förståss om han är skadad men annar så är det det som gäller.

    SvaraRadera