2008-12-22

Lucka 22 – ett studiebesök i det däringa amerikat

Alltså, om man inte är tillräckligt deprimerad av kylan och mörkret, så kan man alltid förpesta dagen med att kolla in swehockey.se. Det är ju skrämmande hur man kan misslyckas med saker och ting. Förvisso, som BÅG och hans manskap spelar så vore det ett hån att sköta resten av verksamheten bra eller professionellt. Och det är inte bara hemsidan och landslaget som suger, det är liksom fler saker. Domarnivån och ett tilltagande publiktapp är några av sakerna som förbundet borde jobba mera med.

Därför tycker jag vi vänder blicken åt väst, bokar ett par flygstolar och försöker lära oss något. Kan vara min envisa och skitjobbiga förkylning som spelar mig ett spratt, men jag tycker nog att precis allt i NHL är bättre än i Elitserien. ALLT.

Ett snabbt besök på websajten är ganska talande. Några vill göra hockeyn till underhållning som passar så väl inbitna som nybörjare och så några som vill gräva en grav åt underhållningsvärdet inom sporten.

Lucka 22 - ett (långt) studiebesök hos NHL
Boustedt, Englund och fan allt vad ni heter. Pallra er över, stanna en stund, åk hem och våga bryt invanda svenska hockeytraditioner.


Det första som möter en på swehockey.se; Pisstråkig text om landslaget och Zäta som gör en dubbelfattad nassehälsning i förd en gammal guldhjälm.


Det första som möter en på nhl.com; Grafiktät sida med all tänkbar info inom max tre knapptrycks räckhåll och en blänkare om att Crosby slagit rekord vad det gäller antal röster i All Star-omröstningen. Ja, och så en riktig jävla mördarblick också

Av: Mats

3 kommentarer:

  1. swehockey blir man fan självmordsbenägen av. har sagt det för; det är bara DIF i sverige som har en okej webb-plats.

    SvaraRadera
  2. www.hockeyligan.se är ju det man ska likställa nhl.com med. Dock så är ju swehockey ett skämt

    SvaraRadera
  3. www.hockeyligan.se är ju det man ska likställa nhl.com med. Dock så är ju swehockey ett skämt

    SvaraRadera