2008-12-30

Uppsnack #50

Årets sista fulla jävla omgång. Och den är nödvändig. För vad piggar upp en jävlig förkylning om inte en hel massa hockey?

Luleå - Färjestad
FBK och Luleå har bytt lite poäng med varandra under säsongen och idag delar de broderligt på poängen - till att börja med. Dick avgör i sudden.
Tips: 3-3 (3-4 efter sd)

Brynäs - Rögle
Inte en match jag hade åkt 57 mil för att se direkt. Två lag på lite små-dekis får man väl ändå säga. Ska vi säga att Högardh avgör för skåningarna?
Tips: 2-3

Djurgården - Södertälje
Det finns bara en positiv sak med årets Djurgården, det är Mikael Ahlén, resten är bara en dålig ursäkt för ett hockeylag. En försmak på kvalserien?
Tips: 1-4

Linköping - Skellefteå
Var det någon som visste att Jämtin spelar i LHC numera? Inte? Så är det faktiskt. Och i SAIK har Micke Renberg gjort come back. Ser man på. Två faktum som inte kommer göra någon glad eller ledsen ikväll.
Tips: 1-1

HV71 - MODO
Viktor Hedman njuter nog av varje sekund i Småkronorna. Tänk att få spela hockey på riktigt i några matcher. Spelar inte han i NHL nästa säsong så blir åtminstone jag förvånad. Stanna kvar och utvecklas, i MODO, haha. Ja, Ö-vik åker den här gången till Småland för att få stryk.
Tips: 5-0

Frölunda - Timrå
Tomi Kallio. Bang. Bang. Bang.
Tips: 3-0

* * * * *

Gott nytt år på er. Jag ska fira in 2009 i östra Norge (Årjäng). Vad ska ni hitta på?

Av: Jacob

4 kommentarer:

  1. Förmodligen blir det några repriser av höstens matcher, man somnar och väcks av gumman då hon ilsket muttrar något om ledsna barn och klokckan som är två. Ut och skjuter raketer då och försöker sen förklara för piketstyrkan att klockan min ÄR tolv...

    Nytt hockeyår på er...

    SvaraRadera
  2. Haha, gillar sista matchen där; Frölunda-Timrå. Kallio/Bang X 3.
    Lite VHS skall jag nog hinna med. Repris av VM-finalen från 1995!
    Gott nytt!

    SvaraRadera
  3. J-VM och burköl. Bästa nyår på länge.

    SvaraRadera
  4. Ja, som tur är får man tydligen in SVT i Norge också, Sve-Ryss med andra ord.

    SvaraRadera