2008-12-01

Uppsnack #39

Tre matcher idag och i galna Elitserien 08/09 så är alla högaktuella. Vi vinster för SAIK och FBK har de möjlighet att haka på LHC i toppen av serien om än tillfälligt. Samma sak gäller ju även för Brynäs och Rögle, det galna är dock vad en förlust idag kan innebära för tabelläget. Det går snabbt nedåt just nu. Det spelar ingen roll tänker du kanske, men jag tror inte att något lag har lust att ligga ens i närheten av kvalsträcket, fokus ligger numera på att undvika att rasa nedåt istället för att vinna någon serie. Längtar redan som en tok till upplösningen av detta år.

Nog om detta, hur sluter det ikväll då? Jo nämligen så här:

Skellefteå - Brynäs
Renberg i all ära men detta är en match som SAIK ska vinna med bakbundna händer. Glöm heller inte bort att även om det stämmer så känner SAIK att de är bra, spelarna åker Sverige runt med ett jävla självförtroende nu. I Brynäs är det bara Dackell och Markström som har samma känsla.
Tips: 5-3

Södertälje - Färjestad
FBK brukar göra ok matcher i Scaniarinken (ja jag vet), det de även brukar göra är att hjälpa lag ut ur dåliga trender, lite av FBK:s trademark. Väldigt svårtippat alltså men tipset är lika självklart.
Tips: 1-6

HV71 - Rögle
HV är svindåliga i år dom ligger hela fyra poäng från tredjeplatsen, idag vinner de och gör ett lite ryck i tabellen. Man kan säga att det lossnar lite idag.
Tips: 8-0

Av: Linus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar