2008-12-11

Uppsnack #45

Full jävla omgång och kollektivet bevakar idag två matcher. Färjestad ska hjälpa HV till en bättre position i serien och det kommer (?) att bloggas från LLA. Hemma framför TV:n med en stänkare och en vetelängd slår två andra herrar sig ner och avnjuter Timrå- Frölunda. Bara att följa utvecklingen här ikväll. Men jag antar att ni vill ha lite mer julklappspengar så redan innan lunch kan vi presentera slut resultaten för er.

Skellefteå - Rögle
SAIK fortsätter att spela bra hockey medan Rögle har tryck på källarknappen i hissen. Dagens säkraste etta.
Tips: 4-1

Timrå - Frölunda
Inte mycket att hurra för i Timrå numera och förutom att bottenstriden blir allt jämnare då förståss. Idag kommer Tomi, med 2+2, göra processen kort med Challes trupp.
Tips: 0-8

Brynäs - MODO
BIF gör ett sista dödsryck i dag och gör allt för att Rindell ska få fira julen hemma i Finland utan jobb. När väl första klubben har sulat sin tränare följer andra efter. Och någon målvakt har ju inte MODO heller så detta blir egentligen ingen match alls.
Tips: 6-2

Djurgården - Luleå
Djurgården är sämst och Luleå är bäst just nu. Kan bara sluta på ett sätt och kommer så att göra. DIF i kvalserien och sen har vi ett par snabba beslut så är det 16 lag i ES nästa år.
Tips: 3-5

Färjestad - HV71
HV71 hackar sig fram i mittensrike men idag möter det FBK som knappt ställt ut skridskorna på isen. HV:s trend bryts fullständig och i dag inleder de en serie av sammanlagt 12 matcher utan förlust, eller har FBK bytt strategi? Jag tror det, enkelt vinst i LLA idag, Per Åslund är bäst på plan med tre (3) mål.
Tips: 6-1

Linköping - Södertälje
Jimeffekten? Nope, så blir det inte.
Tips: 4-1

Av: Linus

2 kommentarer:

  1. Japp, om inget händer så kommer det rapporter från LLA ikväll. Dessutom kommer det komma en lucka speciellt tillägnad alla er som kollar hockey i soffor runt om i landet...

    Hoppas på rapporter från Storgatan också...

    SvaraRadera
  2. oh ja mats kommer att rapportera om Tomies storhet

    SvaraRadera