2009-01-21

Tabloidpressen i sitt esse

Aftonbladet har idag som vanligt gjort en nyhet av en icke-nyhet. Det är som är spännande med denna, förutom att den rör djurgården, är att DIF samtidigt publicerar en intervju med samma spelare på hemsidan. Man får ut lite olika citat från spelare i fråga beroende på vilken artikel man läser:

aftonbladet.se: "– Nej, det har varit helt tyst från Djurgårdens sida, säger Bremberg."
difhockey.se: "Självklart skall vi sätta oss ned och prata om framtiden och det skall vi göra under uppehållet, förklarar Fredrik Bremberg"
kommentar: Det verkar ju som att Aftonbladet glömde bort några ord i sin version. Till exempel kunde meningen har varit, "Nej, det har varit helt tyst från Djurgårdens sida, men vi ska sätta oss ner om några veckor och snacka".

aftonbladet.se: "– Jag börjar förstå mer och mer att klubben har andra planer, säger poängkungen."
difhockey.se: "– Jag har inte pratat med Djurgården ännu men så är det i den här branschen. Vi får se vad som händer fram över men visst kan det vara så att Djurgården har andra planer."
kommentar: Två citat som också är snarlika, men där innebörden skiljer sig åt avsevärt. Hur som helst vore det ju helt jävla idiotiskt att låta Linkan gå, och det måste DIFs styrelse förstå lika bra som vilken annan ishockeyintresserad som helst i detta avlånga land.

Av: Sudden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar