2009-01-08

Uppsnack #53

Videodomaren i Rögle "vilar upp sig" kan man nu läsa. Jahapp, låter ju som ett jävligt tungt jobb det där. Kolla video. Är det ens video de kollar? Inte konstigt om man missar detaljer som sparkar då – det var ju inte sin fantastiska bildkvalité som videon blev känd för.

Jaja. Skit samma och hur som helst. Det spelas Elitseriehockey idag, fyra matcher närmare bestämt. Så här slutar de.

MODO – Rögle
Mike Morrison ("NHL"-målvakt, alltså han har vid något tillfälle varit på isen när det spelats hocket i National Hockey Leauge) värvas och än en gång får vi det svart på vitt att sportchefer allt som ofta snackar skit. När Krizan sparkades så skulle man ju satsa på det man hade, jo jag tackar jag. Det höll ju fruktansvärt länge. Lär väl dock inte påverka kvällens match avsevärt mycket. Skåningarna är lite trötta efter en lång resa och är inte riktigt med i första perioden, men MODO behöver inte resa långt för att uppvisa trötthet har de ju bevisat gång på gång den här säsongen. Rögle kommer igång ju mer matchen går – MODO ligger kvar på samma nivå.
Tips: 2-5

Brynäs – Luleå
Luleå är just nu lika mycket under isen som de HÄR två ljushuvudena var här om dagen. Som tur är, för Luleå, så imponerar inte direkt Brynäs heller. Det räcker för att det inte ska rinna iväg, inte mer. Luleå kan inte ens kopiera Kanadas taktik och "köra över" Markström då han är "bänkad" ikväll.
Tips: 3-1

Färjestad – Skellefteå
Martin Sevc är förmodligen bänkad eftersom han försökte ta livet av sin tränare igår. Nåja. Jönsson ut – Marcus Johansson in, känns som ett bra byte. I SAIK är sarghörnsspecialisten Crippe Södersröm het, två mål senast, men idag kommer han åstadkomma lika mycket som under sin tid med LLA som hemmaarena.
Tips: 3-2

HV71 – Timrå
Jönköpingarna kommer att gnälla på domaren hela matchen i tron om att Rögles sjätte mål senast ska underkännas. Timrå kan därför ganska lätt piska ett ofokuserat HV. Pääjärvi kommer hem och dominerar, minst två poäng från honom ikväll.
Tips: 2-4

Av: Jacob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar