2009-02-21

Kort rapport från Gävle #3 (slut)

Helvete! är väl det jag sitter och tänker om och om igen nu. Det är ett under att DIF inte vinner den här matchen. Brynäs är allt annat än bra och DIF ska bara vinna en match mot ett sämre motstånd. I tredje var det dock ingen snack om saken. DIF spelar riktigt dåligt och när Honken åker ut för "lyfta klubba" torskar man matchen.
-----
Baj baj slutspel? Nja, vinst mot Skellefteå i nästa omgång samtidigt som Timrå tappar poäng idag och nästa omgång och tabellen är helt öppen igen. Tyvärr är det ju dock Brynäs som har sämst målskillnad av lagen kring strecken, och de är nog untouchable nu.
-----
Fy fan, Brynäs av alla lag i slutspel alltså. Deras Anti-hockey kommer ju inte att bli rolig att titta på. Det som är skönt att veta är ju att de åker ut tämligen omgående iallafall.
-----
Knyta ihop omgången var det också. Det har väl inte varit några överraskande resultat hittills. Jacob tippade någorlunda bra. Oväntat att Luleå vann över HV i min mening. Men alla har ju svårt att spela hockey när man blir tvungen att åka upp över polcirkeln för att göra det.
-----
Tänk om vi hade haft en till center idag. Det hade förmodligen varit skillnaden mellan vinst och förlust. Laget tappade säkerligen en hel del energi efter upphämtningen mot Färjestad i torsdags. All heder till Landeskog dock som gör en riktigt bra match i det tysta. 16 år och 90 dagar är grabbhalvan. När jag var så ung satt jag väl apfull och nerpissad på någon parkbänk i väntan på att få komma på in ungdomsdiscot.
-----
skit skit skit. Missat slutspel är aldrig roligt. Jaja, än är det fan inte kört. Skellefteå har Luleå borta och Linköping kvar att möta efter Matchen mot DIF. Det kan mycket väl bli 0 poäng för laget där. Brynäs har HV71, Timrå och Färjestad kvar. Säg att de torskar mot HV och Färjestad och DIF vinner sina återstående matcher är det lugnt. Och det kan mycket väl hända även om Frölunda är en jävligt svår nöt att knäcka i sista omgången.
-----
Domaren sög idag även om första perioden var godkänd. DIF åkte ut för konstiga saker medan Brynäs kunde hänga runt djurgårdarna hur mycket de ville. Jag måste dock erkänna att Brynäs spelade mycket snyggare i sista perioden. Men det var de ju också tvungna till.
-----
3-2 var en riktig tavla av Vesslan. Den får bara inte gå in. Det känns lite typiskt att en sådan grej kan avgöra om DIF tar sig till slutspel eller inte.
-----
Nej fan. Nu blir det Premier Leaguefotboll där mitt kära Blackburn ska spöa skiten ur Manchester U på bortaplan. Där kan vi snacka David vs Goliath!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar