2009-02-01

Månadens lag - januari

Målvakt

Ray Emery, Atlant Mytishchi (1)
Gör ett litet undantag och slänger in en målis från KHL, men det närmar sig ju slutspel och då behövs spetskompetens. Och då är det självklart att ha med en kille som spöar på sin materialare av den enkla anledningen att han försöker trycka på en keps på hans skalle.

Backar

Ulf Rådbjer, N/A (1)
Jo, ni ser rätt. Vi slänger in en domare på backplats. Har man på en månad lyckats avgöra (minst) tre matcher så är det klart att man ska ha en plats i Månadens lag. Spetskompetens som är bra att ha på ens sida helt enkelt.

Andreas Pihl, Linköping (1)
Startar en fajt, får stryk och bli avstäng längre än den han fått pisk av. En grym prestation som vi självklart uppmärksammar.

Forwards

Jonas Höglund, Södertälje SK (1)

Vill man spela kvalserie så vill man. Tycker det är stort av Jonas att följa sin plan, han ska se till att laget han spelar i tar sig förbi kvalserien. Och att det ska eka i hallen han spelar i förståss.

Tomi Kallio, Frölunda (2)
Skriver på nytt kontrakt och firar genom att göra mål i varje match i stort sett. Känns lite omvänt. Borde han inte gjort målen innan för att kunna förhandla bra? Skit samma, Tomi kommer finnas kvar i Elitserien ett tag till.

Linus Harju/Johan Omark, Luleå (1)
En eller två? Vem är vem? Sitter dom ihop och varför inser inte motståndarna att de måste stoppas?

Tränare

Challe Berglund, Timrå (1)
Elitseriens bästa tränare – efter matcherna – möjligtvist med lite konkurrens från Perra i FBK. Challe får platsen i januarilaget mer för lång och trogen tjänst än en specifik prestation.

Av: Jacob (passar på att tacka resten av Bloggen för hjälpen med laget)

4 kommentarer:

  1. hohoho,tack för hjälpn med flytten...

    SvaraRadera
  2. Tack själv. Såg inte röken av varken dig eller Mats när jag och familjen lämnade Örebro...

    SvaraRadera
  3. Det här är dock det bästa månadens lag som har tagits ut tror jag. Vi kanske ska sparka 3/4delar av bloggen ur uttagningen?

    Jag kan t ex tänka mig en roll som musa istället. Lättklädda bilder med lite hockeyattiraljer(tänk susp, damasker eller varför inte handskar?)...

    SvaraRadera
  4. Vad vi än bestämmer så tycker jag att en bild på dig i den utstyrseln bör publiceras per omgående...

    SvaraRadera