2009-02-13

Sundlöv luktar illa...

Det här måste nog fan vara första gången som jag faktiskt tar rygg på Andreas "råttan" "jävla aikare" Jämtin. Men någon gång ska ju vara den första. Jag är helt jävla övertygad om att Micke Sundlöv förtjänade smällen han fick i samband med Jämtins matchstraff igår. Dels för att han har berättat en jävla massa olika historier om incidenten, först gjorde han ingenting, sen stod han i vägen, sen frågade han om Jämtin behövde plats. Och det sista, vilket han verkar köra på nu, att han frågade vad fan Jämtin höll på med när Jämtin knuffade honom.

När en spelare får matchstraff och är allvarligt förbannad vill han förmodligen inte mötas av en katig sportchef som frågar om han behöver mer plats och sen ställer sig i vägen för honom. Särskilt inte när en lika hånfull materialare står och petar honom i ansiktet samtidigt. Sundlöv förtjänade säkerligen smällen och Jämtin verkar ju ganska övertygad om att linjedomaren står på hans sida. När en domare står på Jämtins sida är nog fan händelsen ristad i sten till råttans fördel.

Brynäs börjar bete sig mer och mer desperat och patetiskt. Om sportchefen faktiskt känner att han måste stå i spelargången och håna motståndarlaget efter vinst är det något som är riktigt fel i klubben.

Av: Sudden

8 kommentarer:

  1. Sundlöv är ju ett gamal fullblods psykopat så det är klart som fan han retade gallfeber på Jämtin. Dock ska nog Jämtin vara glad att han inte fick möta micke på isen för då hade han varit rökt en gång för alla

    SvaraRadera
  2. Ni får fan uppdatera er i ämnet grabbar.
    Finn fem fel i inlägget.

    SvaraRadera
  3. Kristin: Påstår du att Sundlöv luktar gott?

    SvaraRadera
  4. Sundlöv har vart på hal is många gånger, att han var spydig på Jämtin i spelargången tvivlar inte jag på. Och retar man en som redan kokar så ja grattis du ska fan ha en stjärnsmäll. Sundlöv har inget what so ever i spelargången att göra, och ska han vara där så ska han bara hålla käft och snacka med sitt lag. Sundlöv är en fjant och Brynäs egna undergång. Likt alla andra som styr och ställer i den klubben har han ingen jävla aning om hur företaget Brynäs ska skötas. Finns bara en åtgärd, Sundlöv SKA BORT..... Han har visat dåligt omdömme förr och detta lär inte vara sista gången. Han var en hygglg målvakt en gång i tiden det är allt. Senaste åren har han bara tycka synd om sig historier. Så han kan fara åt ja ni vet vad.

    SvaraRadera
  5. Anonym, 100 spänn på att du faktiskt är en Brynässupporter.

    SvaraRadera