2009-03-28

Det varde mörker

Usch, det är då aldrig roligt att förlora. Speciellt inte när man spelar som en påse nötter. Frölunda spelar bra en period, men den perioden gör man inga mål. Svårt att vinna då. Och lagom till att matcherna börjar bli viktiga börjar Honken agera klart tveksamt. Meningen var ju att det skulle vara tvärtom. Idag kan jag nästan sträcka mig till att det där monstret är en bättre målvakt än Honken.

Men, men... Sett till säsongen får man väl ändå vara nöjd. Det började som skit, sedan blev det kanon och man avslutar med en acceptabel slutplacering. Nu får vi ladda om batterierna, köpa ett gäng finnar och slussa in ytterligare en massa juniorer i a-laget.

Två saker är säkra. FBK får för första gången i slutspelet en motståndare som inte är värdelös, samt att FBK vinner guldet. Inte en sportmössa till chans att Hv71 tar Färjestad. Kanske att Färjestad förlorar en match och släpper in några mål, men inte mer än så.

Tråkigt för Färjestads fans att inte få klå Frölunda i finalen. Det måste vara tusen gånger roligare än att slå Håve. Förresten, kan något psykbryt i Färjestad ta och radera Thörnbergs kristna flin? Otroligt irriterande i längden.

Av: Mats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar