2009-03-11

Glöm det Lule

Jag kan inte minnas något domslut som har ändrats i efterhand och fått betydelse. Jag menar, om en slutsignal ljuder uppenbart för tidigt i samband med ett mål i sista sekunden i en kvartsfinal som faktiskt gäller något (tänk förra säsongen), så kommer aldrig i helvete det här pissmisstaget att spela någon roll. 


Skärp er.

Frölunda vann rättvist i vanligt ordning.

Av: Mats (som inte har sett en sekund av matchen, men ändå vet sanningen)

3 kommentarer:

  1. Ja, man blir bara trött... Om du kallar detta ett "Pissmisstag" så är du lika korkad som domaren. Det är en JÄVLA skilnad att gå till periodvila med 3-0 i ryggen än 2-0. Matchbilden har sett helt annorlunda ut, den som förnekar det är bara dum i huvudet. Men av erfarenhet så tenderar ju alla FHC fans att vara det.

    SvaraRadera
  2. Fortfarande ett pissmisstag. Ett felaktigt domslut är ett felaktigt domslut och det sker hundratals felaktiga domslut per match eftersom domaren inte kan se allt, inte hör allt och ibland dömer på känsla mer än fakta. Men så är det och att det här pissmisstaget gör mer ont kan man ju förstå. Mats har dock fortfarande rätt i att det inte kommer att ändras i efterhand. Domslut görs sällan det...


    låt mig gissa, du hejjar inte på Lule, va?

    SvaraRadera
  3. Don tobelito: Nej, nej, jag hejar inte på Lule. Gud, nej...

    SvaraRadera