2009-03-12

Notis från Frölunda - Luleå

Här ligger man hemma i soffan, zappar in nian och tror att man ska få njuta av en riktigt bra slutspelsmatch. Men icke sade nicke. Det är dock inget fel på spelet. Tätt och grinigt. Det som det är ett stort jävla fel på är Frölundaklackens jävla trumma som förstör allt vad ishockeystämning heter.

Jag kan på allvar inte förstå vad den gör för nytta. En halvfull go göteborgare står och hamrar bort allt annat ljud i arenan. Klacken håller säkerligen en riktigt bra nivå och utan trumman hade det garanterat varit en sjuhelvetes stämning i Skandinavium. Nu är det en grinig och tät slutspelsmatch som helt förlorar sin charm i och med en stor jävla trumma som ligger som ett jävla otyg i bakgrunden.

Man hör ju för helvete inget annat! Trumma trumma trumma. Paus Trumma trumma trumma trumma. Vem kan tycka att detta skapar hockeystämning? Det är dags för ett stort jävla trumbål i Götlaborg där Frölundatrumman ska fästas på ett upponervänt kors och brännas sönder och samman.

Avgå trumjävel! AVGÅ!

Av: Sudden

1 kommentar:

  1. Amen.
    Amen.
    Amen.
    Jag är helt säker på att inte trumman är laglig. Den låter för mycket för att få användas bland folk. Den kan typ användas som sos-signal ute på havet. Men i en ishall har den ingen uppgift.

    SvaraRadera