2009-04-02

Allvarligt?

På riktigt?
två alternativ.... en bonne har "skreke nöe" rasistiskt.... eller en frireligös polis blev chockad.

Av:Mållgan

6 kommentarer:

  1. Sätt samma polis på ett pass under en allsvensk fotbollsmatch och han skulle JK-anmäla Svenska fotbollsförbundet.

    Vågar man gissa att snubben redan har fått någon form av kultstatus på hemmastå?

    SvaraRadera
  2. http://www.vf.se/Sport/Varmland/Ofredade-Liv--greps-av-polis-090402.aspx

    Lutar alltså åt alternativ ett, inte lika "roligt" men kanske inte heller så överraskande när klckaen är full av outbildade kids från Säffle

    SvaraRadera
  3. Man är ju skapligt nyfiken på vad han kan tänkas ha hävt ur sig. Eftersom det tydligen inte handlade om några hotelser så känns det ju jävligt skumt. Jag vet att FBK-klacken brukar köra ramsan "Stefan Liv har ingen pappa". En helt korrekt observation eftersom hans far dog i cancer för många år sedan. Men jag tror inte att det kan klassas som olagligt att skrika något sådant, bara väldigt lågt. Att vara så komplett IQ-befriad får väl ses som straff nog. Igår lyckades jag komma in på sidan bollklubbensupras.se, där hade de publicerat Stefans mobilnummer (riktigt eller ej vet jag inte) och uppmanat folk att ringa och fråga hur det var med hans (avlidne) far. Orka alla dessa grupperingar av missanpassade ungdomar med "häftiga" namn innehållande ultras, supras, finest, crew och annat jävla trams. Här i Jkpg har vi några muppar som kallar sig "Blue Crew", om jag säger att de inte är de skarpaste knivarna i lådan så är jag snäll. Det var längesedan man hörde om några riktiga slagsmål mellan grupperingarna. Det tycker jag är jävligt synd, lite självsanering i leden skulle nog gynna mänskligheten i stort. Det blev visst en rätt lång utläggning, men det är bara hockey i huvudet nu. Går och väntar ut klockan tills det är dags att bege sig upp mot Karlstad!

    SvaraRadera
  4. Det är ändå lustigt det där.... men alla slöaknivar som samlas runt hockeyn eller valfri annan sport. Jag undrar i mitt stilla sinne om det är så att det kan förstå alla delar av sporten. Har svårt att tro att killar av den kategorin som är beskriven ovan kan det.

    Självsanering låter bra, kanske ska snittsla en bana till grusgropen i Sörmon och låta dem "göra upp" där, sen så plogar man bara igen gropen så är problemet löst.

    Kul att åka på matchen, idag blir det middag hemma med goda vänner, med TV:n på honörsplats. Ett ypperligt sätt att prova ett samboskap på tycker jag.

    //Linus

    SvaraRadera
  5. Själv sitter jag och broder på båten och streamar matchen på stor(nåja 37")bild. Jävligt pixligt men de gröna pixlarna leder och kåbergspixeln tacklar blåvita pixlar....

    SvaraRadera
  6. Och jag tycker att det är för jävla dålig uppdatering på bloggen, matchen är ju kall och stel nu? KOm igen med analyser!

    SvaraRadera