2009-08-27

Samma pappa?


Här är min teori, Det åker omkring en full norlläning längs scoterlederna och befruktar kvinnor lite här och där, finns tydligen lite hockeygener i raggarn också... Eller så vill Ledin bara se ut som en av de skönare lirarna genom tiderna.

Undra om de andra nötterna i redaktionen kommer att börja blogga något under året? Eller är det för kristet i Småland, för jobbigt som småbarns pappa och för ofint som tjänsteman?

Av:Mållgan

4 kommentarer:

  1. Jorå, jag har tänkt att ta tag i det. Vet inte om jag ska börja med att analysera Frölundas monstertrupp eller racka ner på något istället. Det lutar åt det sistnämnda. Kanske ska Rahm få sig en känga? Kanske omotiverat, men just därför.

    SvaraRadera
  2. Vänta nu, bloggar du på arbetstid? Jag kan inte ens läsa en blogspot-sida på jobbet utan att systemet hos våra kära arbetsgivare larmar och låter.

    SvaraRadera
  3. Mållgan har inget jobb... men jag har hört att Linus jobbar med dubbla uppkopplingar

    SvaraRadera
  4. Jag ska fan blogga. Därmed basta. Det blir svårt att hinna med det mellan alla kyrkobesök och missionsresor dock.

    Mats: På Jordbruksverket får vi surfa överallt på webben. Det finns dock stora chanser att man får en avhyvling av chiefen om man gör det för mycket. Det ryktas även om att vi ska få ett fussballbord till vårt projektrum. Det du!

    SvaraRadera