2008-05-15

Uppdatering av Frölunda HC

Jaha, då ska vi se. Silly season är ju i mångt och mycket lika kul som stora delar av serielunken, även om det inte har hänt några revolutionerande saker hittills. Men några roliga saker finns att uppmärksamma.


  • Kent Norberg. Gammalt stoff så sett, men det känns som han redan har fått lite fart på en organisation som har varit lite trög de senaste åren. Rykten gör gällande att Kent började med att säga upp merparten av alla anställda och att de fick söka om sina tjänster. Onekligen hårt, men ska det byggas från grunden så är det just grunden som utgör grunden (eh... Ja, ni förstår).
  • Andreas Karlsson. Kul! Säsongen 2005/2006 var "Pastorn" poängbäst i Elitserien (Tomi och N Andersson var jämnbördiga) och vann VM-guld. Efter den säsongen blev det NHL och 264 matcher för Atlanta och Tampa Bay. Ingen braksuccé i Amerikat och nu är det bara att hoppas att han kan komma tillbaka till gammal fin form. Frölunda har ju tidigare värvat NHL-spelare som ska komma hem och dominera, vilket har...
  • ...gått så där. Michael Holmqvist har tagit sitt pick å pack och stuckit till Djurgården. Tack för det. Två saker ska man inte glömma av här. 1) MH:s nacksving från bänken under VM fick ingen uppmärksamhet. Synd, en mindre sinnesundersökning hade varit på sin plats och 2) alla djurgårdare é ho... 
  • Joel ska pröva lyckan där över. Vi ses nästa säsong igen Joel. Alltid välkommen tillbaka.
  • Lars Eller ska också han pröva lyckan och försöka dra in lite extra flis till smörrebröd och Gammeldansk. Först blev jag förbannad, men å andra sidan så fick hans otroligt bleka insats mot Ryssland den värsta besvikelsen att gå över. Men hur som helst, synd. Han hade alla förutsättningar att bli en favorit hos mig. 
  • Erik Karlsson. Sveriges framtid personifierad! Rankad som fjärde europé inför draften i sommar och vald till bästa back i U-18 VM. Den här säsongen ska du spela råmycket och göra det svinbra. Hör du det!? 
  • Honken. Honken kan tydligen vara aktuell för Frölunda och det vore ju bara så bra. Med Honken i mål så går vi långt, inget snack om saken.
  • Oscar Hedman. Redan kommenterat, men kul hur som helst. Kan bli hur bra som helst. Alltså kommer han att floppa.
  • Och sedan det viktigaste av allt kanske; Frölunda har bytt reklambyrå! Vi kommer alltså att slippa se hockeyspelare bajsa på sig så fort man ska besöka frolundaindians.com. Skitbra (hoho)!
Ja, ett axplock av intressanta saker som kommer att göra att Tomi få stå packad vid Götaplatsen och övertyga oss om hur mycket han älskar "sin" stad. Ah, fasen vad jag längtar... Tur att det är VM och NHL-slutspel så att man har nåt att sysselsätta sig med. 

1 kommentar:

  1. Kommer Honken och Pastorn bör ju frölunda denna säsongen klara av att ta en topp-4. Men det känns fortfarande som att Kent och Dalén är de fetaste nyförvärven.
    Och om Kent sa upp alla så ska han ha cred.
    Tänk om han kommit till FBK med det förslaget.

    SvaraRadera