2008-06-12

Vilka vinner?

Skjuter en hel del från höften och siktar svenskt, men ska ändå försöka tippa lite åt er som den tippkung jag ändå är i kollektivet

Hart Trophy Priset - eller han som varit bäst helt enkelt - går till Alexander Ovechkin, före Malkin och Iginla, Malkin har varit grym men ovechkin har öst in poäng det gillar dom jänkarna, det enda iginla har är NHL.s snyggaste matchställ

Vezina Trophy - han som haft bäst vänner i stolparna- borde gå till Henke för att han är kung i New York, vem av dom andra är det? nä just det ingen! Går säkert till ryssen i sanjose för det tycker alla experter, men är han kung i new york? nä just det! Brodour är slut som artist, men jag har hans rookiekort signgerat någonstans,,, min pensionsförsäkring.

Norris Trophy Priset - eller till bästa ölback - Finns bara en kung i Avesta och alla vet att Tony Rickardsson luktar metanol, således går priset självklar till Lidas, även utan svenska ögon är att självklar, kul dock att gamle FBK. bekantingen Chara är motnominerad, youtuba gärna honom när ni har tråkigt

Calder Trophy - fjunigast i år eller sist in i ligan. har inte en aning tror inte på bäckis dock men jag har förstått att dom där juisarna i chicago har varit heta och har rätt ursprung för att få NHL-priser. Däremot så kan man inte som i sverige, bli åretsrookie efter att hs gjort två säsonger, finn ett fel hockeyligan!

Selke Trophy eller priset till årets Arvedsson som det borde heta, självklart ska Henrik Zetterberg, Detroit fucking Red Wings. ha det, han slåss mot sopan Crosby och bästa polaren så det borde gå bra.

sen är det ju en massa mer priser som delas ut, följ gärna uffe bodins blogg på hockeysverige.se för bra uppdatering

5 kommentarer:

  1. Du prickade in en del i alla fall. Och ditt Marty-kort gick väl upp någon extra krona.

    Det är för övrigt grymt skönt att se att du inte drar dig för att hylla Henke. Det borde vi göra mera. Heja King Henrik!

    SvaraRadera
  2. Kasst att Marty B vann ändå tycker jag. Både Henke och "Ryssen" känns mer värda...

    Mats: har du inget att tillägga önskelistan?

    SvaraRadera
  3. Jacob: Inte på rak arm faktiskt. Ni fick med allt det relevanta för den kommande säsongen.

    SvaraRadera
  4. att brodour vann är ju jävligt märkligt, helt sjukt galet konstigt, nästan som suddens ramsa så off var det

    SvaraRadera
  5. ni klagar på min ramsa alltså.. :( får klaga på killen jag snodde den ifrån. Rykten säger att Herr P. Lundström sjunger på den dygnet runt dock..

    annars känns det som att Marty fick priset för lång och trogen tjänst(igen?) snarare än hans spel under säsongen...

    SvaraRadera