2008-07-14

Historiens längsta kommentar med en intressant detalj

I inlägget där vi påstår att "Honken" ska presenteras på Frölunda denna vecka har denna sajtens längsta kommentar lämnats av signaturen "Anonym". I kommentaren finns det en detalj som jag i synnerhet finner intressant:
"...går det dock åt helvete i dom första tio mathcerna, då får man heta Frölunda eller Brynäs, då blir det inget SM-guld. Så är det bara."

Såpass alltså. Går det dåligt i tio omgångar så är det kört. Finito. Kanske är dags att tidigarelägga kvalserien i så fall?
Vad säger ni? Håller ni med "Anonym" om att det är helt kört om det går dåligt i början av säsongen? Hur dåligt får det egentligen gå?

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Nej, det vore väl att ta i, men det är likt förbannat tio matcher. Men visst, om Rögle förlorar de första tio så finns det inte mycket som talar för att de skulle greja slutspel. Är det FBK, Hv71, Frölunda med flera (ja, de allra flesta lag) så kan föreningen ordna upp det.

    Det är dock otroligt påfrestande. Jag hade problem med nerverna hela säsongen 06/07. Det var hemskt.

    SvaraRadera
  2. Jag håller inte med Anonym att det är kört efter tio omgångar. Men Brynäs kommer ju att ligga sist då och sluta sist när säsongen är över också. Frölunda har ju fortfarande tid på sig att värva ihop något bra. Men det kunde väl sett bättre ut för tillfället.

    SvaraRadera