2008-07-24

Hockey är religion

Trots Suddens Aftonbladethat så bara måste jag.
Kolla här.
Trots att Mats tidigare rapporterat om avföring i Stanley Cup så kan jag inte låta bli att avundas Alva Felicia Sundström som ska döpas i densamma. Ja, men är man "Homers" kusinbarn så är man.
Hockey är religion liksom. Hoho.

Av: Jacob

6 kommentarer:

  1. Läste i den andra stora kvällsblaskan att Lilja ska döpa sina barn i den. En trend som går?

    Läste i samma artikel att Homer hade bjudit 400 personer till sitt "kalas" och att han skulle upp på scenen med den under "Piteå dansar och ler". Sicken jävla fest!

    Lidström däremot fortsätter att odla sin helyllekaraktär och låter kidsen i sin moderförening få peta och leka med bucklan. Om Lidas vore jänkare så skulle han vara presidentmaterial alltså. Gör han aldrig nåt annat än det enda rätta?

    SvaraRadera
  2. Men vafan Mats! Det enda rätta om man har vunnit Stanley Cup är ju att anordna ett sexy party à la Family Guy och dansa sönder skiten, med minst 400 glada vänners sällskap som man givetvis ska bjuda på käk och sprit i samma veva.

    Det enda Lidas visar är väl möjligtvis att han är gammal... :P

    Tomas spillde ju ur sig att det är han som planerar festen i Landsbro. Kommer den festen att nämnas på Aftonbladet i några veckor efteråt? Man kanske skulle dra dit, pissa på bucklan, slå sönder tre hotellrum och sen fyllesova en bil på parkeringen framför den lokala pizzerian.(lägg märke till att jag lämnade ut "i" mellan sova och bil för att lämna en sarkastisk kommentar till mitt tidigare inlägg) (visst är det kul att förklara sin egen poäng i en rolig mening med en parentes?)

    SvaraRadera
  3. Jag fattar inte ens hur man får ihop 400 personer. Om jag så bjöd familj och vänner med respektive, plus att de får ta med sig tio polare var så kommer jag inte upp i 400 stycken. Misantropisk livsstil?

    SvaraRadera
  4. Har inte Bladet bara fattat fel. Han har inte bjudit 400 pers utan hela byn han kommer ifrån - som det råkar bo 400 pers i...

    SvaraRadera
  5. Om du är en kändhockeyspelare i NHL är det nog ganska lätt att dra ihop 400 "vänner" iof. Men när du säger det så skulle det nog bli ganska svårt för mig också, om inte omöjligt för mig också.

    Men Holmström lär ju ha endel bekanta. "kommer du inte ihåg mig? Vi badade tillsammans i bottenviken när vi var 4 år. Kom igen, du måste ju komma ihåg mig kompis".

    SvaraRadera
  6. I den sk "byn" homer är från bor de cirka 40.000 invånare och forna och nuvarande nhlspelare som Mathias Ölund, Stefan Persson (4stanleycups), Lars Lindgren och Mikael Renberg så de borde nog inte vara nå svårt för holmström att få dit 400vänner.

    SvaraRadera