2008-07-20

Näslund ut - Sundin in?

Nu verkar allt tyda på att Mats Sundin fortsätter sin karriär och han stannar i Kanada, men flyttar till blivande OS-staden Vancover. I alla fall om man får tro Dusan UmicevicDN som vid sidan av sin nyhetsartikeln om Sundin skriver att han är 99 procent säker i sin blogg.

Jag gör inte ner mig av glädje när jag läser nyheten - om det nu stämmer alltså. Vancover? Visst känns det inte som att han ökade sina chanser till att få lyfta Stanley Cup särskilt mycket? Nej, då hade han nog lika gärna kunnat stanna i Toronto och gjort Jonas Frögren sällskap.

Av: Jacob

3 kommentarer:

  1. Hm, hade som sagt hellre sett honom Canadiens eller Red Wings, men men. Man kan i alla fall inte komma ifrån att det är ganska kul att kolla på matcher med lag där flera svenskar huserar. Canucks vs Red Wings blir ju kul per automatik liksom.

    SvaraRadera
  2. Det känns som att det hade varit bättre för honom att varva ner i Elitserien och lira hem ett guld till DIF.. men men. Han får väl ha det så kul i British Columbia där solen alltid skiner och Marijuana är den, i särklass mest odlade växten.

    SvaraRadera
  3. Ja, det hade nog fan varit roligare att få se honom i DIF till och med...

    SvaraRadera