2008-07-26

Sömning hockeyblogg refererar nyförvärv

Idag har bloggen pausat lite. Tagit ett dopp och en och annan öl. Det får man ibland.
Då passade Färjestad såklart på att värva en back. En finne. En finne som har spelat i Göteborg. Ari Vallin heter han, lätt att uttla i alla fall. Alltid något liksom.
Nej, det blir kanske bra.
Skönt att ha en färdigvärvad trupp innan man går på is också.

Linus jublar i Turkiet:
"En finne, precis vad vi behöver!"

Av: Jacob

4 kommentarer:

  1. Trött jag blir! En finne som inte rosade indianerna, ska nu ta sig an "sola i Karlstad" laget. Jag undrar om inte scoutingen fått solsting för nu är det väl ändå dags att börja sattsa på egna produkter/eller SVENSKA?. Varför tror elitserieföreningarna att halvdanna, finnska, färdigutvecklade, 2års kontrakt, " ill säna penga" spelare är bättre investeringar eller bättre avkastningar än vad en bra 23-26 åring ifrån div 1 är. Jag tror/vet att en sådan investering betalar sig, och Svensk hockey får mer fart då sk, gränsspelare får komma in i elitserien. Därför tycker jag att hockeyn i längden tjänar på att Rögle sattsar som man gör. Kolla dala lagen? Vad står Sveriges igenom största plantskola idag? Nu e det dags att införa utlänningskvot, annars så kan vi lägga ner elitserien och gå över till Europa cupen istället. Hur roligt blir det?

    SvaraRadera
  2. Ah, så usel var han inte i Frölunda. Men det kan nog bli en ny Lakos för dig Jacob!

    Håller med Linus, fan va fint med finnar!

    SvaraRadera
  3. gusbonde, Sveriges största plantskola är väl, och lär förbli stockholmsregionen?

    Kan någon svara på frågan varför svensk hockey står och faller med svenska spelare? Det är ett väldigt konstigt antagande i min mening..

    SvaraRadera
  4. Sudden, vore kul om du kunde svara på frågan i ett inlägg. Det är utan tvekan en intressant fråga...

    SvaraRadera