2008-07-08

Thoresen till den norska kolonin i Karlstad

Ja, om han nu kommer att komma till Sverige så är väl Färjestad den enda klubben som kan vara aktuell, eller?
Finns det ens norska spelare i någon annan svensk klubb? Om det skulle göra det så lär de inte vara kvar längre. Värmland, Karlstad och Färjestad tillhör ju i stort sett Norge. I vissa områden blir man ju till och med förvånad om personer man möter pratar svenska. Så, välkommen till Karstad Thoresen. Om du nu inte väljer alperna såklart.
***
Laine, finnen som tydligen snackar en massa skit på isen, uppges av flera medier och bloggar vara klar för HV71. Synd. En sådan jobbig jävel som han verkar vara hade jag nog hellre sett i något, på pappret, lite sämre lag.
***
Som ni säkert har märkt så har en del nya och bra funktioner tillkommit i bloggen. De senaste kommentarerna syns på ett enkelt sätt i vänstermenyn och våra etiketter är samlade på ett bättre sätt. Cred till Mats som suttit och pillat hela dagen (jo, han har faktiskt ett jobb sägs det - men jag vet inte jag).
***
Förhandlingar med en fjärde skribent fortsätter i dag och i natt, men vi har stora förhoppningar om att det ska lösa sig senast under morgondagen.

Av: Jacob

5 kommentarer:

  1. Som alla bra norska hockeyspelare med potential att bli något stort(läs: schampoo, den enda värd att nämna hittills från det U-landet när det gäller hockey) kommer Patrick såklart lira i DIF till hösten igen om det blir spel i Sverige. Något annat skulle göra mig väldigt förvånad.

    Jag hoppas verkligen att DIF har utrymme i budgeten för honom. Han skulle lyfta anfallet riktigt rejält. Men han kanske väljer att ta semester i de värmländska skogarna som ett annat gäng norska dussinlirare har gjort genom åren. Men då lär han ju inte komma tillbaka till NHL igen heller.. :P

    SvaraRadera
  2. Att han skulle hamna i DIF är enligt Dusan på DN ett uselt tips:
    http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3376&PERMALINK=802632

    SvaraRadera
  3. Så han ska ha 320´000 kr i månaden... Det är fan en hel del. Det är ju inte direkt en garanterad succé med Thoresen i laget.

    SvaraRadera
  4. Det känns som att han helt klart skulle förstärka alla lag i elitserien för tillfället. Men han kanske drar till Ryssland likaväl ändå. Vetifan ifall han är värd 320 papp dock..

    SvaraRadera
  5. Norrbaggar i ES

    MoDo: Mats Zuccarello Aasen och Per-Åge Skröder
    Brynäs: Mads Hansen
    LHC: Mats Frøshaug, Martin Laumann Ylven
    Rögle: Peter Lorentzen

    +Holøs, Bastiansen, och Holtet.

    SvaraRadera