2008-08-13

Bloggkollektivet goes IT

Inom en snar framtid kommer vi att pröva ett nytt grepp på hockeyhockeyhockey.se. Något som ingen annan gör vad vi vet. Och nej, vi ska inte chockavslöja några saker för vi varken kan eller vill. Nä, vi vill raljera i vanlig ordning och vad passar inte bättre då om ni får höra det eller istället för att läsa det.

Podcast. Detta hajpade 2000-tals fenomen ska ge Bloggkollektivet något som bara kan beskrivas som världsherravälde, men mest av allt, det som ska transformera våra visioner till verklighet. Reklam på en zamboni i Elitserien!

Tanken är att inför viktiga matcher (läs matcher med Frölunda, Färjestad och Djurgården, resten skiter vi i), extraordinära händelser och kanske till fredagspanelerna så ska ni få höra våra ljuva stämmor framföra objektiva sanningar.

Så, håll i hatten, snart får ni höra Jacob, Linus, Mats och Sudden i en podcast nära dig. Med lite tur kanske inför matchen Färjestad - Frölunda i Karlskoga på fredag*.

(* = Antagligen inte eftersom det här kräver lite teknisk kompetens och inte är gjort i en handvändning för klåpare som oss.)

Av: Bloggkollektivet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar