2008-08-13

Domwtown Skellefteå





Jag har inte en aning om hur kallt det blir i Winnipeg men om man motiverar en flytt till Skelefteå av alla jävla pisshålor i världen med att "det är lite varmare där" så måste man vara ute och cyckla, eller? Kanske är det så att medeltempen i Västerbotten är högre än i Winnipeg men inte fan är det karneval på gatorna i mitten av november eller för den delen ens ljumet i deras islada någon gång under säsongen. Brad Moran, har nu inför säsongen valt att byta Manitoba Moose och AHL mot ES och Skellefteå AIK. Läste att hockeysverige beskrev honom som centerstjärna. Det återstår väl att se hur mycket stjärna han blir, men jag vill ändå hälsa honom varmt välkommen till Sverige förstås.

En inte helt hockeyrealaterad nyhet som inte ens är nytt längre för kidsen på nätet är att Gustav Larsson tävlar för Skoghalls CK Hammarö, ville bara nämna det. Hur många OS medaljer har Floda, Säffle och den där hålan i Småland skrapat ihop?

Av: Linus

3 kommentarer:

  1. Lee Goren är ju tydligen en stjärna, så då antar jag att hans lokala polare också är det.

    Inga medaljer än, men har en gammal klasskamrat som tävlar just nu i segling. Medaljer kommer alltså snart.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr finns inte epa-racing med på os, skandalöst, jag vet. Inte heller drink-and-drive-racin. Så det är svårt för Säffle.

    Överklassporter som segling existerar inte i Säffle, där åler vi båtar med ratt och motor samt med en öl i handen.

    Cyckling. Knappast, moped är det som gäller.

    SvaraRadera
  3. surt sa räven, men finns det ingen inavlad rackare från Säffle som ska ställa upp i Paralympics?

    SvaraRadera