2008-08-27

Janne H vänder tillbaka.

Antar att han har penetrerat frågan noggrant om vart hans hockeykarriär skulle fortsätta. Insåg kanske att Kina inte var något alternativ vad vet jag.

Bloggen är mycket glada att Janne är kvar i allsvenskan, 2008-12-10 möter han till exempel Bofors i Nobelhallen. Där det tog 10 minuter innan någon skrek det första skämtet om honom...i en match mellan Frölunda och Färjestad.

Bloggen skickar med en lyckospark i baken för att vara riktigt omogna.

Av: Linus

3 kommentarer:

  1. Kul att han är tillbaka ändå. Hur många skämt vi i bloggen än har dragit så har ju det han gjorde sjukt lite med hans förmåga att spela hockey att göra.

    Och efter att ha läst en massa kommentarer på andra bloggar blir jag fan mörkrädd. Vilket jävla bögförakt det finns. OCH det är skumt att det kommer fram nu eftersom det Janne gjorde inte direkt var homosexuellt...

    SvaraRadera
  2. Visst är det sjukt, men hcokeyubliken är ju kanske inte sveriges inteligensreserv heller som tur är. Folk är inte bara duktigt homofoba och föraktfulla när man läser på nätet fonns det ju även en del hat inblandat, man blir som sagt mörkrädd.

    Han kunde lika väl cycklat naken runt siljan, ätit maskar eller kliat sig i baken och sen luktat på det, jag bryr mig inte, men det roliga är ju att han är dum nog att spara filmerna på en mobil.

    "Man får inte var dum, då blir man som Hedlund, eller hur Hedlund"

    SvaraRadera
  3. Om det inte vore för att Janne Huokko är en jävla fitta till kvinnomisshandlare hade jag nästan börjat tycka synd om honom. Om han och klubben hade legat lågt från början och låtit det här dö ut i godan ro hade ju fansen glömt bort händelserna lagom till säsongspremiär.

    Nu skapar de en nyhet kring dildogate om och om igen och fansen till motståndarlagen eldas upp om och om igen. Hur fan tänker de?

    PS.
    vad hände med nakenbilderna på resten av redaktionen för övrigt?

    SvaraRadera