2008-09-12

Omklädningsrummen är sig inte lika

Precis rosor, gräs och nylagd asfalt så har hockey en lukt. Lukten sitter i omklädningsrummen och härstammar ofta från spelarnas händer. Hockeyhandske, gammal sådan, luktar helt enkelt hockey. Rejält inkörda plockhandskar spelar såklart i en division för sig, någon som en gammal målvaktslegend som Linus säkert kan bekräfta.

Men, materialförvaltarna (antar jag att det är) har utrotat doften. Numera finns det high tech-torkställningar speciellt för handskarna. Som en hatt hängare, med ihåliga rör som man sätter handskarna på, längst ner finns det två hårtorkar (ser det ut som) som blåser luft upp och på så sätt gör handskarna torra och luktfria (nära på i alla fall). I förlängningen gör det att omklädningsrum inte längre luktar hockey.

Vad kommer här näst? Kommer man sluta sälja hockeykorv?

- - -

Till sist så kan jag bara konstatera att Färjestad inte har Anna Skipper som kostrådgivare. Kebabpizza tror jag inte står högt upp på hennes lista över mat som är bra när kroppen ska återhämta sig. Men vad vet jag.

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Fast det där med pizza är något vedertaget, typ. I Red Wings bokstavligen mölar de i sig en pizzabuffé efter varje match fort som fan. Sitter i svettiga kläder och käkar pizza. Det är livet det.

    SvaraRadera
  2. Fy fan för hockeyhanske, kan ju bekräfta att den lukten på händerna kombinerat med baksnus inte är någon brudmagnet. Tur att man är len i käften ialf.

    Pizzabufferna är dom riktigt bra på overthere.

    SvaraRadera