2008-10-24

Ge upp!

Andreas, ta svansen, vik in den mellan benen och vänd hem till Elitserien nu. Annars kommer de snart söka dispens för att du ska få spela i en juniorliga (för det måste väl vara nästa steg efter det här). Det vill du väl inte? Nej, kom hem och reta upp oss igen.

Av: Jacob

5 kommentarer:

  1. vad är det som händer,,, han borde väl ialf hålla i i AHL eller?

    SvaraRadera
  2. Kommer den råttan hem så blir jag sur. Tänkte att han skulle lyckas halvbra där över så att man slapp se honom här igen, men men...

    SvaraRadera
  3. klart han haller for ahl... tog antagligen petningen fran nhl fel och vek ner sig lite.

    SvaraRadera
  4. Andreas har bara haft en dålig start på sin "nya karriär". Han kommer att sätta igång med sitt lilla spel snart. Visst är det synd att han spelade för fel lag i elitserien, men vi alla tycker olika. Han är en riktigt bra spelare som alla lag behöver minst en utav. Men han kanske inte passar i USA, se på Jörgen Jönsson som inte heller gjorde det men är en utav Sveriges bästa spelare. Under förra OS så var ju han med. Alla ska bara hitta det lag dom behöver för att utvecklas. Och kanske så är inte USA rätt plats för Andreas Jämtin, även om pengar och kändiskap som många spelare får därborta mycket lockande.

    SvaraRadera
  5. Förstår vad du säger, men att jämföra med Jörgen Jönsson är skrattretande. Han lämnade NHL av familjeskäl och saknade direkt inte erbjudanden. Jämtin är en gris passar i elitserien, men grisar har de gott om på andra sidan pölen. Då blir ett farmalags farmalag helt naturligt på något vis.

    SvaraRadera