2008-10-25

Uppsnack #20

Vad bättre än en full jävla omgång? Jo, en full jävla omgång på en lördag. Själv har jag abstinens så det står härliga till, en vecka sen jag såg en match live. Puh. Men i eftermiddag är jag på plats igen, så håll utkik i bloggen i eftermiddag för inför-, period- och efter-matchrapporter från Färjestad – Rögle.

Timrå – Djurgården
Laget med de fulaste tröjorna vinner, så är det bara. Mitt hjärta säger så i alla fall. Djugårdens tabelläge gör att det är dags att inte ta poäng.
Tips: 4–2

Färjestad – Rögle
Jönsson mot Jönsson, 2.0 och man blir återigen påmind om hur irriterande det var att Rögle gick upp – hade de inte gjort det hade vi förmodligen sett bröderna tillsammans på isen väldigt mycket oftare. Surt sa räven som också passade på att berätta att Jörgen drar det längsta strået i LLA.
Tips: 5–1 (gäller såklart inte om Reine står)

Linköping – Frölunda
LHC verkar vinna varannan match, något som alltså talar för Frölunda som inkasserar två poäng i eftermiddag.
Tips: 3–4 (sd)

Brynäs – Luleå
Hade vi förberett alla Uppsnack inför säsongen så hade vi nog skrivit elvan möter tolvan om denna match, kanske, kanske tian om något av lagen. Färjestad plockade ner Brynäs på jorden när de möttes förra helgen, Luleå kan lyfta upp dem till skyarna igen.
Tips: 2–1

HV71 – MODO
Lagen med stora bokstäver möts i Jönköping, vad nu det betyder. Jag utgår ifrån att Liv är tillbaka i kassen, något som kommer bli HV:s fall. Han är trött och sliten eftersom det förmodligen är en kolikunge de fått.
Tips: 3–4

Södertälje – Skellefteå
Jaha, SSK verkar ha bestämt sig för att spela i kvalserien i år och Skellefteå vill nog inte sätta stopp för det utan åker till Axa-hallen och hämtar tre poäng.
Tips: 2–5

Av: Jacob

1 kommentar: