2008-10-22

Hovet och Huokko


Okej. Vi måste trots allt behandla Stockholms-råttornas lilla leksaksregn på Hovet i går.

Vi gillar ju trots allt humor på den här bloggen. Men frågan är - är det humor att "tappa" in en hög med vibrerande bananer på isen?

Bögramsor är inte kul. Janne H är inte bög. Inte vad jag vet i alla fall. Och om han vore det, vad spelar det för roll?

Men, åter till gifta mäns vibrerande fiende. Och jag tycker att det är passande att damma av Piff och Puffs gamla kvalitetsmått:

Dildos på isen, BRA eller ANUS?

Vad säger ni?

Av: Jacob

3 kommentarer:

  1. Frågeställningen om Dildos på isen är bra eller ANUS är ju med det korta historiska prespektiv vi har på detta rent underbar humor...

    Klart det är ANUS...

    SvaraRadera
  2. Allt som hamnar på isen från Läktaren är ANUS, men det är ju faktiskt humor inblandad i det hela som den gigansitska fallosen dom hade blåst upp på läktaren. Dock så är det förbannat märkligt att dom måste koppla på homospåret i sina ramsor,,,vilket är förbannat trist och så där hockeyintolerant som bara brukspappor kan vara.

    Stor humor dock av dig jacob!

    SvaraRadera
  3. Det är helt klart Anus. Men Leksingarnas teorier om hur AIKfansen fick in dildosarna på läktaren kanske är ännu bättre. En oväntad tvist i debatten. Man får ju inte glömma bort att Huokko en gång i tiden spelade med råttorna och han måste ju ha lärt sig sina moves från någon.

    SvaraRadera