2008-10-25

Kenny vs. Spenny i LLA, 3

Rögles Österrikare är bättre än Färjestads. Lätt.

* * * *

Rögles fans kör hårt på att krokidil-klappa åt FBK-klacken. För er som inte är mammor och pappor så ska jag förklara. Det finns en barnvisa som går: "Nyss så träffade jag en krokodil som körde runt i sin bil..."
Till låten finns det rörelser och är man sjuger krokodil så klappar man med sträckta armar rakt framför sig som ska symbolisera en krokodil-käft.
Så klappar man tydligen alltid i Ängelholm.

* * * * *

Goren och Wallin spelar löjligt bra i box play.

* * * * *

Helt otroligt egentligen att Färjestad (andra lag också för den delen) inte kör över ett lag av allsvenska mått som ikväll dessutom har sex spelare på skadelistan.

* * * * *

Micke Johansson. Lysande förra året. En bra försäsong. Men sen då? I stort sett ingenting och det syns på Mickes kroppsspråk. Det är nog dags att Tommy och Perra gör någonting för att suga ut den potential som Micke sitter inne på. När och om Norda kommer tillbaka så kan han vara en nyckel tror jag. Kör Micke tillsammans med Nordström och typ Eero. Något sånt kanske kan väcka honom.

* * * * *

Nej, fy fan va bra tredje perioden måste bli för att den här matchen ens ska nå upp till ett godkänt betyg. Vi hörs en stund efter matchens slut.

Av: Jacob

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar