2008-10-25

Kenny vs. Spenny i LLA, 2

Gröna rökbomber igen i FBK:s klack, det verkar helt okej nu förtiden...
Rögleklacken fick snacka en stund med farbror blå innan de fick komma in. Sen ställde de sig och pekade på fbk-klacken bra länge. I bara överkroppar. Fan, vissa borde inte få vistas bland folk utan kläder. Nu har personen jag syftade på tagit på sig lite, tack säger resten av LLA.
Jobbigt liv ändå. Åka från Ängelholm för att stå och skrika åt andra klacken. Inte kolla på hockey. Inte heja. Bara hetsa hemmaklacken. Nu vet ju jag inte hur Färjestads supporters uppträder när de är på bortaplan, det kanske är likadant då, men ändå liksom.

* * * * *

Så fort Jörgen och Kenny hamnar i duell så håller fotograferna i Rögles bås på att skita ner sig. Hoppas de får bra bilder på dem tillsammans, annars är det nog kicken som gäller.

* * * * *

#71 i Rögle, Peter Lorentzen, missade årets öppnaste mål. Så såg det ut från där jag sitter i alla fall.

* * * * *

Färjestads "superkedja" skapar tryck varje gång de är inne på isen. Jävligt underhållande.

* * * * *

Med risk att låta som Wikegård, men senast jag kollade så är det helt okej att tacklas i hockey. Alltså inte bara åka längs med motståndaren och knö lite, utan att faktiskt smälla på.

* * * * *

Kåberg har samlat på sig fyra minuter i utvisningsbåset, alla för hooking. Ska du sitta där Emil så ska det vara för roughing eller boarding.

* * * * *

Bäst i första perioden är Jonas Gustavsson (som vanligt), två riktigt fina benparader när Rögle spelade med en man mer på isen.

Av: Jacob

2 kommentarer:

  1. Som indian är jag neutral, och karlstadbor tenderar klä av sig ännu oftare än ängelholmare!

    SvaraRadera
  2. men indianer äger väl inte ens ytterkläder. nån liten skinnbit över pungen bara. kanske ett dött djur över axlarna när minusgraderna kommer...

    SvaraRadera