2008-10-24

Lite roligare i Värmland?

En snilleblixt från Bloggkollektivets håll var att "registrera" bloggen i Värmland, eftersom det bor mer hockeyfolk där och förhoppningsvis skulle det kunna dra någon extra läsare. Hade vi placerat den i Närke, där tre fjärdelar huserar av nån outgrundlig anledning, så hade vi fått gratis reklam på en sajt med cirka en miljon träffar i månaden. A whole lot of love, kan man ju säga. Vi skulle ha varit tredje bloggen på den jäkla listan.

Och eftersom jag har slösat bort flera år av mitt liv på högre utbildning synar jag listorna kritiskt per automatik och inser att livet i Värmland är lite roligare. Där bjuds man på bloggar som handlar om frisyr/sminktips, två hockeybloggar (!), nån dam som håller på med mumbo-jumbo och kristallkulor, random tjejblogg, nån deckarspecialist med mera. Åtminstone två äger sådana där små, små, små hundar.

I Närke får man istället läsa om psykologistuderande, politiker, random killbloggar, fotografer och skit och framför allt INGEN HOCKEYBLOGG.

Med facit i hand, så är det ju helt klart på Hammarö jag ska bo .

Av: Mats

4 kommentarer:

  1. Men Mattan, du visste ju innerst inne sedan tidigare att Värmland sparkar Närkes röv.

    Som någon sa, Värmland är inte en plats, det är ett tillstånd. Hur känner du dig Mats?

    SvaraRadera
  2. klart du ska gubben! det är du värd!

    SvaraRadera
  3. Så fort jag har ordnat min droppställning (för jobbiga bakfyllor), så ska jag ta mitt pick och pack till Värmland och leva livet. Inget snack om saken.

    SvaraRadera
  4. Det går att vara nyckter i värmland, har en polare som varit det en helg...

    SvaraRadera