2008-10-23

När ska ni fatta?

Läser följande i Malmö-Johans blogg:
”Det är inte bara virrigt. Det är viljelöst också. Flera exempel fanns på detta. Ett exempel var när Malmö duktigt tillbakapressade i egen zon slår ut pucken lite halvdant. På blålinjen så står Jonas Höglund och väntar in pucken istället för att möta den och sedan ta ut den. Istället kommer en Nybrospelare och hugger den och det blir fortsatt och onödig press.”

Alltså, om ni i Malmö över huvudtaget ska kunna glädjas över Högga närvaro så måste ni släppa det här med att han inte kämpar. Det är liksom allmänt känt. Till och med under tiden i Toronto fick han kritik för det.

Nej, var nöjda om han gör mål i varannan match och om han inte tar på sig allt för många tvåminutare för hooking.

Men om kvalserien kommer för Malmö och Högga kan det bli andra bullar. Det vet alla vi som följt Färjestad. Det är som att han varje år kommer på att man KAN åka skridskor på is. Att det liksom går fortare när man skjuter på och inte bara glider på farten man får från att hoppa in från båset.

Så, ha lite tålamod där nere i Skåne.

Av: Jacob

3 kommentarer:

  1. På tal om tålamod...

    Vi är väl inte så lyckligt lottade vad gäller pressen men visst. Dom håller lite koll och en nivå... Satsar som dom säger på hockeyn nu med varsitt upplägg, jaja. Snarlika kopior men man tager vad man får...

    http://www.kuriren.nu/ishockey/

    http://www.nsd.se/sport/

    Håll tillgodo...

    SvaraRadera
  2. nu får iofs högga beröm av Johan,,,, men mest för att han är söt med barn, men ändå, han kommer hur som haver skjuta det där sjukande skeppet till ES nästa år om alla nadra bara ser till att dom hamnar i kvalserien

    SvaraRadera