2008-10-17

Spikrak karriär

Du, Magnus... Det här med att träna hockeylag var visst inte din grej. Ring Calle Johansson eller nån annan och ta en fika istället för att deppa ihop.

Och det här betyder då att Karlskogas stolthet (?) kommer att tokspöa MIF senare ikväll. Brukar bli så. Plus att man döper det till "'xxx'-effekten" efteråt.

Men framför allt betyder det en sak; Hockeyspelare blir inte per automatik bra hockeytränare när de är klara med spelarkarriären. Något som fler klubbar borde ta till sig, men hellre väljer att slå dövörat till.

Trevlig helg!

Av: Mats

7 kommentarer:

  1. Gäller det även Ulf Dalén?

    SvaraRadera
  2. ställer samma fråga som föregående talare och undrar hur det går med glashuset?

    SvaraRadera
  3. Skoj förresten om Uffe blir kickad och Janne Brännvin får ta över:

    "Brännvins-effekten i GBG"

    Det är ju ett namn som jag ska jobba för i sånna fall!

    SvaraRadera
  4. http://nwt.se/sport/folj_bofors/article68871.ece

    Sista stycket:
    Avdelning objektiv journalistik...

    SvaraRadera
  5. Ka-tjing. Poletten föll ner snabbare än jag trodde. Fast nu är jag lite orättvis mot Uffe. De spelade bra igår och han matchade laget på ett bra sätt.

    Men ändå liksom... Skiter det sig rejält så är väl jag en av alla som får ställa sig i hörnet med dumstruten på eftersom jag trodde stenhårt på Dahlén.

    SvaraRadera
  6. Säger som en mycket klok un gman sa: Det är fan så mycket lättare att bli en bra tränare när man slipper att träna pissdåliga lag.

    SvaraRadera
  7. Säger som en mycket klok un gman sa: Det är fan så mycket lättare att bli en bra tränare när man slipper att träna pissdåliga lag.

    SvaraRadera