2008-10-18

Uppsnack #17

Full jävla omgång i Elitserien och tippardags för bloggkollektivet. Jag börjar väl med matchen som betyder något...

Djurgården - Linköping
Bönderna kommer till storstan och får storstryk. Idag lägger DIF i växel 2 och kör över A-traktorraggarna från Östergötland.
Tips: 7-1

Frölunda - HV71
Ett socialt konstruerat bortaderby för HV som garanterat har med lite folk från Smålands Jerusalem på läktaren. Tror på en jämn match och hoppas verkligen att Frölunda kan ta ner korgossarna från JKPG på jorden.
Tips: 2-2 (3-2 efter förlängning)

Färjestad - Brynäs
Jag vägrar verkligen att tro på att Brynäs och Markström är så bra som de spelar. Idag kommer raset när de möter över(norr)männen från Värmland i LLA. Jag kan inte tro annat än att siffrorna kommer att rinna iväg. Vi säger 5-1.
Tips: 5-1

Rögle - Timrå
Vem orkar bry sig.. egentligen? Två mediokra lag utan något som helst underhållningsvärde spelar en tråkig match som Timrå vinner med uddamålet.
Tips: 1-2

Skellefteå - Luleå
Norrlandsderby och Luleå verkar ha vaknat till liv. Jag tror på en målrik match där hemmalaget drar det längsta strået. Transatlantgreken avgör 2 minuter före slutet?
Tips: 4-3

Södertälje - Modo
Modo visar vart skåpet ska stå och tar en tämligen komfortabel seger mot seriens sämsta lag. Varning utfärdas dock för ett inspirerat Södertälje som kanske lyckas få in en puck i mål i alla fall.
Tips: 1-3

Av: Sonny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar