2008-10-21

Uppsnack #18

Det är matcher ikväll och här kommer tipset som ger er en bra utdelning på bomben eller varför inte en gammal hederlig matchenrad. Mest intressant ikväll är matchen i matchen-mötet mellan Färjestad och Frölunda där Frölunda kan befästa sin ledning i tabellen eller låta DIF bli jumbo genom att ge segern åt bönderna från Värmland.

Frölunda - Färjestad
Svårtippad match mellan två lag som börjar komma igång på riktigt efter att ha lunkat igenom inledningen av elitserien på sparlåga. Det känns som att Frölunda vill vinna mer än Färjestad och jag satsar på att de gör det med ett par måls marginal, särskilt om det blir Österrikiskt i Färjestads mål. Riku sätter sista pucken i öppen kasse?
Tips: 4-2

HV71 - Djurgården
Jag har onda aningar om den här matchen. Det känns som en typisk match där DIF kommer in med ångan uppe och ska spöa skiten ur ett lag helt ur form, men fäller sig själva med sin stockholmskatighet och torskar matchen med 5-6 mål. Men alla i DIF vet att novemberspöket härjar runt hörnet och därför kommer laget att ta tillvara på chansen att ta 3 poäng i väntan på sämre tider. Ikväll läcker Liv som ett såll.
Tips: 3-5

Av: Sudden

3 kommentarer:

  1. ska bli en kul kväll, min box är dock i kristinehamn på uppdatering,,,känns så där men webradion har ju sin charm

    SvaraRadera
  2. ska bli en kul kväll, min box är dock i kristinehamn på uppdatering,,,känns så där men webradion har ju sin charm

    SvaraRadera
  3. Kallio gör två mål och Frölunda vinner med 6-3

    HV71 vinner med 5-1!

    SvaraRadera