2008-11-25

Oroväckande

Att Jörgen Jönsson fick kliva av, igen, känns ju såklart trist men samtidigt lika väntat som Kalle Anka klockan 15.00 den 24/12. JJ är dock så jävla envis att han kommer lira var tredje match resten av säsongen innan skridskorna skickas in i garaget. Färjestad står dock inte och faller med Jönsson i år.

Något som bör oroa mer är att Peter Nordström fick kliva av efter en smäll mot ljumsken. "Norda" var den som fick fart på FBK efter en svacka. Nu är laget tillbaka, i alla fall lite, i en svacka igen och utan Nordström kan det bli tufft.

* * * * *

5–0 till Frölunda. Nån dum jävel nere i Götet kom på först nu att man behöver lite olja i kullagret för att maskinen skulle börja rulla. Men nu är den dumma jäveln förmodligen kickad och maskinen dundrar nu fram i en hiskelig fart.
"Se upp i backen, 1000 hål i nacken"

* * * * *

MODO vann igen och tabellen blir jämnare. Det är väl egentligen bara SSK som är i en klass för sig, och inte en smickrande sådan. En särklass kanske man till och med kan kalla det.

Att MODO vann betyder förresten en sak till. Linköping kommer att piska Färjestad i Karlstad på torsdag, LHC har fått stryk matchen innan FBK varje gång hittills i år. Varje gång har de rest sig och tagit tre poäng mot Karlstadslaget. Ja, de har väl till och med nollat dem två gånger.

* * * * *

Nu sitter mattematikerna och Färjestadshatarna runt om i Sverige och klurar och räknar för att komma fram till hur många plus-mål Luleå och HV71 måste få tillsammans med trepoängare för att Färjestad ska hamna under slutspelsstrecket. Hur många? Bättre hockey vet säkert. Fråga honom.

Av: Jacob

1 kommentar:

  1. Plättlätt...

    Linköping lär ju visa vad man går för och återigen nolla Färjestad samtidigt som Luleå vinner över ett tomt Modo, det tar på krafterna att spöa Linköping...

    Samtidigt bör ju HV vinna äver Frölunda vilket inte är helt omöjligt då båda lagen mixat sina insatser under säsongen... Rätt mix smakar beskt för Färjestad...

    På lördag torskar Färjestad mot ett revanschsuget Modo som underskattade Luleå och vill lika mycket som mot Linköping. Samma lördag gör Luleå som Frölunda gjorde mot Rögle, visar var skåpet ska stå. HV visar hur man slänger in lakritspuckar till djuren på skansen och vips... Så är Färjestad där dom sällan eller aldrig brukar vara...

    Plättlätt som sagt...

    SvaraRadera