2008-11-18

Uppsnack #31

Tre matcher idag igen och allt är som vanligt underbart. Tisdag är ju en bra dag för hockey och ikväll spelar det nya FBK, de som gör mål, mot Timrå hemma kan väl bara sluta på ett sätt? Känns lite jobbigt att gå ut så här efter Mats senaste uppsnack. Den gav pengar gott folk och min hitrate kanske inte är den högsta hittills i år. Sammanfattningsvis kan man säga spela som jag rekommenderar och gardera med kryss.

Djurgården - Brynäs
08:ornas hybris har slagit till fullständigt och ikväll kommer en liten minivändning för BIF. Markström får vila och den där andre killen som också är 12 år gammal och hur bra som helst kommer in och spikar igen fullständigt. Andreas Dackell blir något av matchens lirare men minst tre poäng med sig hem till Gävle ikväll.
Tips: 2-4

Färjestad - Timrå
Men på tal på hybris så ställer FBK ut skridskorna på isen idag och tror att allt ska gå av bara farten. Challe älskar ju att förstöra fester i Karlstad. Timrå kommer till KD utan Jonte ”ryssen” Hedström och allt kommer gå hur bra som helst för Timrå idag, om jag skulle slänga in en gissning så gör Robin Jonsson 1 mål från blå och har två assist idag.
Tips: 2-4

HV71 - Luleå
Luleå är med i matchen ordentligt och ligger bara 5 poäng från en andraplats med en match mindre spelad. Det vet inte HV om, dom tror nämligen fortfarande att dom är bäst i Sverige trots att det snarare är tvärtom i årets rekordjämna serie. Luleå är förvisso i min mening fortfarande ett lag för allsvenskan. Men de kämpar och krigar som om Roger-Roger-Roger och Pekka Lindmark har lovat dom fri tillgång på vargtass hela sommaren om dom undviker kvalserien i år. Sånt ger resultat mina vänner och i dag kommer Jönköping upptäcka skillnaden på nattvard och vargtass.
Tips: 3-7

Av: Linus

3 kommentarer:

  1. du fick ju in Djurgårdsmatchen iaf, inte så illa pissat

    SvaraRadera
  2. jag är ganska nöjd, kan ju aldrig betta på FBK,,, de är som Arsenal

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera