2008-11-24

Uppsnack #35

Tre, inte allt för upphetsande, matcher i Elitserien ikväll. Men det kunde ju ha varit värre. Det kunde ha varit tre matcher i fotbollsallsvenskan. Hemska tanke.

Luleå – HV71
Formstarka "norr-om-dalälvingar" får besök av missionärer från Jönköping. Har tippat mycket för Luleå det senaste, nu får det vara slut med det.
Tips: 3–6

Brynäs – Södertälje
Efter transportproblem åkte Brynäs upp till Luleå och hämtade en pinne, starkt gjort. SSK kommer inte vara lika starka idag och det är framför allt det som avgör. Brynäs vinner på SSK:s misstag.
Tips: 5–1

Djurgården – Timrå
Streckmöte när Challe får springa i korridorerna på Hovet och vara lite "tjenis" igen. Han älskar det och glömmer att skrika igång seriens fulaste tröjor. Montén kan slappna av med andra ord, men han kanske ska säga år sina spelare att slappna av med de randiga på isen. Att Timrå mäktar med att göra tre beror på juniorerna i fjärdekedjan med Magnus Pääjärvi-Svennson i spetsen.
Tips: 4-3

Av: Jacob

1 kommentar:

  1. alla matcher är "upphetsande", det är för fan hockey, kan åka ned till hammaröishall och se en B-pojksmatch och det är rikitgt roligt, framför allt är det bättre än den bästa av matcher i allsvenskan

    SvaraRadera