2008-11-24

Matchen i Matchen #3

Vik hädan! För här kommer en uppdatering av den viktigaste ligan som existerar i dagens sportbloggvärld, den prestigefyllda "Matchen i matchen". Kombatanterna är som vanligt bloggens favorit(hat?)lag och tabellen bjuder inte på några direkta överraskningar.

kommentar
Som ni ser har Frölunda gjort ett ryck i tabellen genom idel segrar under oktober/november. Färjestad ligger på 2a plats i en haltande tabell där de har spelat två matcher mindre än ledarna. DIF imponerar föga och har tagit, inte mindre än, 0 poäng mot de andra lagen under höstens elitseriespel. Det är fruktansvärt dåligt och novemberspöket gav Frölunda 10 välbehövliga mål mot tabellens jumbolag, alla kategorier.

kommentar
Felstavningen på Niklas till Trots, Nillas toppar poängligan i Matchen i Matchen och han gör det med stil. 5 mål och 4 ass av gammeltackan som följs tätt av två av elitseriens andra oldtimers. Det märks tydligt att det är gamlingarna som trivs bäst i matcherna lagen emellan då flertalet 30plusare återfinns i topp10. Annat som är värt att uppmärksamma är att Riku Hahl gillar andrahandsassist och att Ronnie Sundin gärna gör hattricks mot Djurgården.

Nedan följer de interna poängligorna där det stora utropstecknet är att Artistspelaren Lee Goren redan finns med på Färjestads topp5-poängliga.



Tidigare inlägg:
Matchen i Matchen #2
Matchen i Matchen #1

Av: Sudden

3 kommentarer:

  1. är det inte ett än större utropstecken att Andreas Holmqvist finns med i DIF´s lista. Eller har han fått poäng från två lag in i statestiken?

    SvaraRadera
  2. Andreas gick poänglös från VF och har gjort ett poäng i DIF mot VF/FBK. Michael finns med i topp5 i DIF men han har gjort alla sina poäng i Nordic Trophy. Så det är väl ingen större succé, något av det egentligen..

    SvaraRadera
  3. Haha, har M Holmqvist inte gjort ett enda poäng i matchen i matchen? Strålande!

    SvaraRadera