2008-11-25

Uppsnack #36

Att Lärking är sämst i Sverige har vi försökt att förmedla i snart två säsongen, men hey, vi välkomnar alltid fler psykbryt riktade mot honom. Men utan domare, ingen hockey. Som tur är är det nio män i randigt som snörar på sig skridskor ikväll – det betyder tre underbara matcher.

Skellefteå AIK – Färjestad
FBK vaskar återigen om i kedjorna, den här gången för att ta sig an mini-gnaget. Senast lagen möttes tog Färjestad en betryggande seger, men det var i Karlstad det. Ikväll blir det en annan sorts bullar. Trots att JVM-spelaren Marcus Johansson är i kalasform och center i förstakedjan så räcker det inte riktigt till i en tajt och lite grinig match.
Tips: 3–2

Linköping – MODO
Gubbarna i MODO vaknade till en aning senast, men i år tippar man gärna inte emot LHC som verkar kunna göra lite som man vill. När man vill alltså. Dessutom har man ju en sms-coach i Mike Helber på läktaren.
Tips: 5–2

Frölunda – Rögle
Papperslaget fråg Göteborg har kommit igång, lite som en pulka. Det funkar ju först snön kommit, det snöar rejält runt Frölunda nu. Men, de möter Rögle och jag håller mitt löfte om att inte tippa emot Skåningarna.
Tips: 4–5

Av: Jacob

6 kommentarer:

  1. Låter vettigt, men frågan är om inte både FBK och Frölunda vinner i dag trots allt...skulle gissa på att C Söderström gör två mål idag

    SvaraRadera
  2. Det tror jag inte. Crippe "sarghörnet" Söderström är skadad.

    SvaraRadera
  3. hmmm han gör en mirakelcomback och är bäckerbitter?

    SvaraRadera
  4. hmmm han gör en mirakelcomback och är bäckerbitter?

    SvaraRadera
  5. Tre fel tror jag dessvärre. Jaja, snart vet vi ju, men typ så här:

    1-2
    2-2
    8-0

    SvaraRadera